1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of War 3 (2011) READNFO.XGD3.0800.USA.RF-XBOX360-RRoD

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Floyd, Październik 3, 2011.

  1. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Gears of War 3 (2011) READNFO.XGD3.0800.USA.RF-XBOX360-RRoD

    NFO File:
    Czy to oznacza że teraz każda nowa gra będzie z nowym layerem (pogrubiona informacja)? A jakie to ma odzwierciedlenie w granie na Live?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    albo żadne albo wyjdzie coś w stylu ssv2 tylko pod numerkiem 3
     
  4. alze

    alze Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam takie pytanie własnie wgrałem LT 2.0 i ściagam ten obraz,a moje pytanie brzmi co mam zrobic z tym obrazem przed wypaleniem bo zawsze patchowałem do wave 3, ale ten koleżka co mi przerabiał mowił, że będe musiał przepuścić przez abgx.
    Mógł by ktos mi wyjaśnić ja to zrobić bo zawsze myślałem, ze przez abgx trzeba przepuszczać jak się gra on line ja on line nie gram i nigdy tego programu nie używałem.
     
  5. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Nic nie musisz robić. Po prostu go wypal :)
     
  6. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    W pliku .dvd też nic nie trzeba zmieniać ??
     
  7. xkozakx

    xkozakx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    pobralem te wersje, wypalilem obraz clonem cd, wszystko smiga. W pliku .dvd nic nie trzeba zmieniac
     
  8. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ile jeszcze zalozycie tematów o softach i 5 tematów o tym samym release....ludzie ogranijcie sie bo z forum śmietnk robicie....ten kto chce miec soft w konsoli to dobrze wie że trzeba zaglądać na c4evaspeaks.com

    i jeden temat o grze starczy
     
  10. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    No mam imgburn 2.5.6 i mi wyskoczyl ten blad SET L0 Data Zone Capacity Failed ... dalem kontunuuj i layer jest zupelnie inny niz w tym pdf... ;/ obawiam sie ze plyta zwalona i nie nagra sie dobrze...
     
  11. szczygiell87

    szczygiell87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Koledzy, a jak wygląda sprawa sprawdzania nowych gier przy LT 2.0 w ABGX?
     
  12. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Panowie, nagrało się , było Operation Succesfull

    oto log:
    [​IMG]



    chyba ok jest ? jak myślicie ? nie mam jak sprawdzic bo jeszcze nie przerobilem na lt 2.0
     
  13. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  14. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    kurde czytam teraz ze u innych tez tak bylo a i tak nie dziala... no zobaczymy , modlic sie i oby dzialalo...
     
  15. lockerek

    lockerek Banned

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Białystok, Poland, Poland
    ja nagrałem dark souls i wszystko ladnie smiga..
     
  16. tomek412

    tomek412 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam problem z uruchomieniem obrazu GOW3 w abgx zaraz jak kliknę w launch pojawia mi się coś takiego ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
    miał ktoś taki problem proszę o pomoc próbowałem wypalić odrazu w imageburn ale wyskoczył mi ten bład SET L0 Data Zone Capacity Failed płytę nagrało ale nie działa proszę o pomoc
     
  17. alze

    alze Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kurde u mnie po wypakowaniu nie ma pliku dvd :/ ale zrobiłem go wpisałem ten layer break i nagrałem w najnowszym imageburn zaraz na początku wyskoczył błąd wcisnąłem kontynuuj i płyta się nagrała ale mam czarny ekran przy probie odczytania w konsoli i zaraz wychodzi do interfejsu głównego:/
     
  18. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tomek 412 też tak miałem poprostu wypalpłyte najnowszym imgburnem powinno chulać. popatrz tylko na tutorial do nagrywania gier xgd3. a skolei kolega alze ma błąd tego typu że jak wyskoczył błąd zaznaczyłeś 1 opcje a nie 2 i dlatego tak sie zrobiło.
     
  19. alze

    alze Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Albinos o jakich ty opcjach mówisz? ten błąd mi wyskoczył już po tym jak zaznaczyłem "write until end of disc(truncate) nacisnąłem OK i już sie pojawiły te paski nagrywania i wtedy ten błąd wywaliło i tam wcisnąłem kontynuuj A macie w tej wersji po wypakowaniu plik dvd bo ja juz 2 raz wypakowuje i nie mam?
     
  20. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Nie ma jeszcze abgx ktory obsługuje nowy format.

    Po za tym przepraszam za dubla nie widziałem go wcześniej....

    Wszystkie odpowiedzi już były. Najbardziej mnie ciekawi/śmieszą pytania typu zmieniania wave. Co dla mnie jest jednoznaczne ze osoba zadająca takie pytanie ma jeszcze przeróbkę przed epoko LT.
     
  21. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Abgx nie potrzebny nie da sie zle zgrac plyty z xgd3

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum