1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of War 3 BETA problem ;/

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Moriu, Kwiecień 19, 2011.

  1. Moriu

    Moriu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema mam problem ;/ Kod który wpisuje jest nie prawidłowy wiem że beta rozpoczyna się 25 kwietnia.
    Ale podobno da sie już ją pobrać ale sie nie da grać.
    Pomocy :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xavaris

    Xavaris Banned

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DDZ
    Sam odpowiedziałeś sobie na pytanie...
     
  4. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Ty za to nie odpowiedziałeś na zadane pytanie i piszesz posty nie mające nic na celu oprócz bezsensownego spamu i nabijania postów... W dodatku jeśli się nie orientujesz to nie udzielaj odpowiedzi.

    Bete powinno się dać już pobrać więc albo źle przepisujesz kod albo kupiłeś/dostałeś felerny kod (jeśli kupiłeś od sklepu to raczej nie możliwe....). Sprawdź czy aby na pewno dobrze przepisałeś a jeśli tak to zgłaszaj reklamacje...
     
  5. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    ja już gram na Becie i jest zarąbista, jest dużo szybsza od GoW2 no i multi takie jak się patrzy - w końcu poprawili wyszukiwanie rozgrywki :)
    a co do twojego kodu to jak zakupiłeś oryginał i dostałeś kod to po wpisaniu możesz sobie pobrać Bete, ale jak kupiłeś kod na allegro to na 100% jest to kod z jakiegoś generatora i przeważnie nie działają te kody
     
  6. fanatyk22

    fanatyk22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jakbyś wiedział mario1500 wszystkie kody wygenerowane generatorem są zablokowane. Sam próbowałem sobie takie coś zrobić ale lipa... Trzeba kupić preordera lub od kogoś kto kupił preordera i nie bedzie grał w bete... Lub zamówić na fikcyjnym kącie sklep gram dostać kod i po becie ją anulować kod za free hhee...
     
  7. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Za ta metode sa bany na bete, wiec i tak dlugo nie pograsz. Nie wiadom tez czy ban nie obejmie pelnej wersji. Nie polecam.
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  9. BoboPL

    BoboPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a dostal juz ktos za to bana na bete?
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tak, sa takie osoby.
    To potwierdzone informacje :)
     
  11. BoboPL

    BoboPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  12. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Również mogę potwierdzić że są bany za tą bete.
    Info 100% pewne bo znajomi dostali ;)
     
  13. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A o co chodzi że bany na bete
     
  14. BoboPL

    BoboPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Moi tez graja ale ma razie nikt nie dostal.Pozyjemy zobaczymy:)
     
  15. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To ze tracisz dostep do bety, po prostu nie mozesz grac.
    Nie jest tez pewne czy bany z bety nie przejda na pelna wersje gry.
     
  16. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Czyli kupie GoW3 i nie odpale go??? Co za dno. :/
     
  17. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    To akurat raczej mało prawdopodobne ale kto wie...
    Ale to dotyczy tylko tych "nielegalnych" bet.
    Jak masz legalny kod to spokojnie 25 odpalaj ;)
     
  18. MichalFIEDOR

    MichalFIEDOR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    To już można wpisywać te klucze na betę? Wpisuje się je normalnie?(środkowy przycisk na padzie,rynek wymień kod). Właśnie też już chciałbym pobrać ,żeby nie czekać w poniedziałek.

    Proszę o szybką odpowiedź,bo chcę wiedzieć czy z moim kluczem jest wszystko okej..

    Pozdrawiam
     
  19. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    ho ho to polecą miliony za ''gersy"
    a właśnie podajcie żródłó bo na xboxiso nic takiego niema
     
  20. MichalFIEDOR

    MichalFIEDOR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Poczytałem w necie i znalazłem ,że ten kod można już wpisać. A ile wasze kody mają znaków? Mój ma 11 ,a chyba powinien mieć 25. Gra została zamówiona z muve.pl
     
Wczytywanie...

Poleć forum