1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of War 3 dziwny problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ciolas2, Kwiecień 9, 2012.

  1. ciolas2

    ciolas2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Słuchajcie mam dziwny problem z grą Gears of War 3. Po nagraniu wszystko odpala, po jakimś czasie gry, najczęściej na nowych planszach wywala komunikat "nie można odczytać płyty, przeczyść szmatką lub uruchom konsolę ponownie.". Mam Lt 3.0 napęd Lite-on, najnowszy dash. Czy jest to faktycznie wina płyty, czy może jest gra źle nagrana? Bardzo proszę o pomoc. Pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nagraj na lepszej płycie i nagrywarce, zgodnie z poradnikiem.
     
  4. ciolas2

    ciolas2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko że płytka to Verbatim. ;/ wszystkie gry które nagrywam chodzą cacy, z tym, że to nie gry XGD3. ;/
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nagraj na iHAS'u z LT MAX z FW pod Verbatim'y na Verbatim'ie.
     
  6. ciolas2

    ciolas2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie ma innej możliwości oprócz kupowania tej nagrywarki?
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie, bo ten problem jest spowodowany niską jakością zapisu.
     
  8. ciolas2

    ciolas2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i ten problem będzie wystepował we wszystkich grach XGD3?
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ten błąd nie musi wystąpić w każdej grze XGD3, ale jeśli twoja nagrywarka nie jest najlepsza, to będzie występował. Jeśli chcesz się pozbyć tego problemu, to pozostaje ci kupno iHAS'a.
     
  10. ciolas2

    ciolas2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzięki za odpoweidzi :)
     
  11. Forest89

    Forest89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam problem, płytki verbatim i ihas 524b i tez mi często taki błąd wywala, chce próbować TU zobaczymy co to zdziala.
     
  12. ciolas2

    ciolas2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czekam na relacje od Ciebie czy się udało ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum