1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears.Of.War.3.JTAG.XBOX360-TheFirst7

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Wrzesień 9, 2011.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Gra w sieci ale tylko na JTAG:
    http://www.xbox360iso.com/mu-fs-fsc-t456489.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Cole

    Cole Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No proszę i to ile przed premierą :eek:
     
  4. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
  5. Frezer

    Frezer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    188
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    to jest właśnie PL
     
  6. lorak79

    lorak79 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na 99% jest po polsku. Gralem w ta wczesniejsza wersje (beta) i byla, moze z malymi bledami jezykowymi tzw bez polskich znakow. Ja zaciagam
     
  7. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Ta wersja jest 100 % po polsku.Jestem wlaśnie u kumpla i widzę.
    Gra miazga.
    Jak dla mnie gra roku.
    Nie ma co czekać.W przyszłym tygodniu kupuję konsole z jtag.
     
  8. Frixes

    Frixes Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może pytanie banalne ale skąd mam wiedzieć czy mam w konsoli jtag?
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie masz jtag

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  10. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    właśnie stąd - jak nie wiesz czy go masz to znaczy że go nie masz
     
  11. Dynamo

    Dynamo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
    jak wyglada (oczywiscie ci co zgrywali) sytuacja wypalania bo to pierwsza gra z wiekszym formatem no i na dzień dzisiejszy nie ma programu do nagrania na zwykla plytke.
     
  12. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Up sam sobie odpowiedziałeś.
    I po drugie nie pierwsza gra
     
  13. Dynamo

    Dynamo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
    Ta wersja jest 100 % po polsku.Jestem wlaśnie u kumpla i widzę.
    Gra miazga.
    Jak dla mnie gra roku.
    Nie ma co czekać.W przyszłym tygodniu kupuję konsole z jtag.


    To jak kolega to wypalil ??
     
  14. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie wypalił, lecz odpala na konsoli z Jtag prosto z dysku. Doucz się kolego najpierw : )
     
  15. witek006

    witek006 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dortmund
    NIECH KTOŚ MI ODPOWIE CZY JEST W TEJ GRZE KAMPANIA COOP-A (WSPÓŁPRACY) NA 2 LUB 4 GRACZY W SYTEM LINK-U ??? :cool:
     
  16. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
  17. maras92

    maras92 Banned

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
    Witam mam pytanie będzie może normalna wersja ISO do wypalenia i spatchowania na Ixtreme 1.5(tak jak zwykle... ostatnia gra, która tak mi chodziła to DiRT 3) ?
     
  18. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    maras92
    Jezu... człowieku nie możesz sobie trochę o tym poczytać i przestać zadawać debilne pytania? Jakbyś troszeczkę poczytał na forum to byś wiedział że teraz wszystkie nowe gry (wraz z GOW3) są wydawane w nowym formacie zapisu XGD3. Obecnie żaden frimware tego nie odpali. Trzeba czekać na LT 2.0 (i uprzedzam pytanie nie wiadomo kiedy będzie, jest robiony) wtedy dopiero będzie można zagrać w najnowsze produkcje (o ile gry z XGD3 będzie się dało wypalić na płyte DL, bo z tym to nadal nie wiadomo)
     
  19. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    widze ze masz jakies pojecie wiec prosze cie o pomoc.. mialem Lt 1.0 ale po aktualizacji DEUX eX wywalilo mi przerobke wiec teraz czekam czytlko na LT 2.0 i o to moje pytanie.... Mam w bibliotece okolo 100 gierek czy jak bede mial juz LT 2.0 to bede mog grac we wszystkie swoje stare gry ??? Te calkiem stare , te nowsze co juz byly na AP 2.5 ( assasin , nfs,fable 3) oraz wlasnie w te najnowsze typu DEUX EX , dead island , GOW 3 i BF3 i MW .. Prosze o odpowiedz i dziekuje ....
     
  20. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Będzie się dało, to ciągle ta sama płyta.
     
  21. Pawepek

    Pawepek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    @tomciopaluch w te stare na pewno w nowe też( tym celu właśnie jest tworzony LT 2.0) Co do gier z AP 2.5 to nie mam pewności ale najprawdopodobniej tak.
     

Poleć forum