1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of War 3 LINK jak wejść w server ?:)

Temat na forum 'LINK' rozpoczęty przez Wrona93, Luty 1, 2013.

  1. Wrona93

    Wrona93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    109
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    LPA
    Witam! Tak jak w temacie mam najnowsze TU jest pokój w interfejsie zaznaczam jest złoty pad wychodze ale gdzie w ustawieniach wejsc w server żeby połaczyć się z tymi ludzmi chyba wiecie o co mi chodzi?:) Jak w menu krok po kroku wejsc aby wczytało mi serva co ktoś go założył :) z Góry Dziekuje !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kulki8

    kulki8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dołączam się do pytania.

    Gra nie znajduje żadnych drużyn w systemie link chociaż jestem w pokoju w którym jest kilku graczy.
    Proszę o szybką odpowiedź.
     
  4. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Wrona93
    Wciskasz na padzie "back" i wybierasz System Link. Jeżeli ktoś postawił jakiś serwer albo ustawił rozgrywkę to Ci wyszuka, i będziesz się mógł dołączyć.
     
  5. Fsatrets

    Fsatrets Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    222
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Żeby wyszukało ci graczy host musi być w lobby, jak już zaczną grac to już nie dołączysz niestety taki minus gearsów , tam jest inaczej niż w call od suty :)
     
  6. kulki8

    kulki8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra pojawił się jakiś gracz, ale każda próba połączenia kończy się komunikatem "utracono połączenie z hostem" co może być przyczyną? Wszystkie testy są ok.
     
  7. Wrona93

    Wrona93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    109
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    LPA
    nie wiem np gra 20 osób zaznaczam pokój w system link ale gdzie w gersach wesc jak mam menu kampania itp?
     
Wczytywanie...

Poleć forum