1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gears of war 3 + lt 2.0 nie działa

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez varon23, Maj 4, 2012.

  1. varon23

    varon23 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2012
    Posty:
    56
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    zduńska wola
    Witam , od pewnego czasu męczę się włączyć gears of war 3 na lt 2.0 , zrobiłem wszystko tak jak na tutorialu ale i tak nie działa ,

    zrobiłem specjalnie film o tym co się u mnie dzieje : gry z lt 3.0 do lt 2.0 - YouTube pozdrawiam , i nie gadać że zła kategoria bo pisze wyraźnie : ,,Znajdziesz tutaj artykuły na temat konsoli Xbox 360, jak i zadasz pytanie odnośnie jakiegokolwiek problemu.''
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Mam problem z otwarciem filmiku. Opisz co się dzieje. Czarny ekran? Gra się zacina w tym samym momencie? "Topologia" nie zostaje zmieniona? Sprawdzałeś w abgx'ie, czy "Topologia" została cofnięta?
     
  4. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    złe wgrana topologia
     
  5. varon23

    varon23 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2012
    Posty:
    56
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    zduńska wola
    wszyscy mówili że jest dobrze i mogę juz nagrywać ;/
     
  6. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli robiłeś topologie na lt2.0 to po wypaleniu truncate powinno śmigać.
    Proponuje poszperać w temacie z gearsami i forza 4, bo w okresie premiery kiedy był "CIV" przy forzie, niektórym tak właśnie sypał czarny ekran.
     
  7. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    a na 100% nagrywałeś pod 2.0 ?:D zrobiłem dla kolegi 2.0 i po jakimś czasie przyszedł że te lt to jakaś lipa i gówno bo nie działa :D że żadna nowa giera mu nie chodzi :D
    przyniósł 9 płyt nagranych pod 3.0 heh
     
  8. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    a dash jaki? Może załapałeś cichą aktualkę i wtedy kupa. Bo jeśli twierdzisz że zrobiłeś wszystko dobrze, to musi działać. Jakie objawy? Jakiś komunikat, czarny ekran, czy co?
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Włóż płytę do napędu, przepuść przez abgx'a i sprawdź, czy "Topologia" została cofnięta.
     
Wczytywanie...

Poleć forum