1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of War 3 na iXtreme 1.4?!?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Helpmeout, Październik 26, 2011.

  1. Helpmeout

    Helpmeout Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkch, konsolę kupiłem około 2-3 lata temu i miał iXtreme 1.4 wersja FALCON.
    Miałem dużo gier początkowo nie musiałem nic robić tylko wypalać, potem wyszły gry wave 3, 4 i przerabiałem je na wave 2 pod iXtreme 1.4

    Najnowsza gra na mojego Xa to Halo Reach i skate 3.

    W związku z tym że zrobiłem sobie przerwe od Xa to pogubiłem się w temacie xa. Dlatego kupiłem Gearsy ORYGINALNE.
    Wkładam do napędu i chce aktualizacje (mam jeszcze stare menu nie najstarsze tylko NXE bez srebrych zakładek).
    Więc akceptuje aktualke, ładuje około 10minut i wywala błąd że mam wyczyścić płytkę. Płyta oczywiście nie jest winna.
    Bez włożonego HDD to samo. Czytałem że zainstalowanie nowej aktualki może uszkodzić Xa czy to prawda?

    Proszę o odpowiedź czy jest możliwość zagrania w Gearsy na moim Xie.
    Jeżeli nie to mogę podczepić odrazu ogłoszenie sprzedaży::
    Jest oryginanlne pudełko z instrukcją i grą bez rysek jak nowa.
    Cena 110zł, 100zł dla osoby która pomoże.

    Oczywiście wszystko może iść poprzez Allegro wysyłka zgodnie z pocztą PL.

    Dzięki z góry.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    dash co wymaga ta gra skasuje ci przeróbke. czyli zostaje ci tak orginal lub przeflashowanie napędu na lt 2.0
     
  4. Helpmeout

    Helpmeout Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za pomoc. Czyli zostaje mi tak oryginał ?!?.
    Nie mam opcji przeflashowania napędu na TL 2.0 ani zaden inny ponieważ już bardziej mi zależy na około 30 grach, które zostały już przerobione na Wave 2 i chyba na LT 2.0 by nie działały? Odpisz bo jesteś bardzo pomocny :)
     
  5. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @Helpmeout:
    Będą działały, dlaczego miałyby nie działać?
     
  6. Helpmeout

    Helpmeout Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli rozumiem że najnowszy LT 2.0 obsługuje wszystkie gry NAWET po spaczowaniu z np. WAVE 4 (Episodes From liberty City) na Wave 2?
    Czy tak przeróbka obsługuje wszystkie nowe gierki ale bez żadnych modyfikacji (patchowań)?

    Rozumiem, że potrzebny mi klucz z napędu?> Mam chyba Hitachi.
    Czy coś jeszcze potrzebne aby przeprowowadzić wgranie nowego FW?
     
  7. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    no to jak nasz napęd Hitachi to narazie nic nie zrobisz bo nie ma pod niego LT 2.0
    ale jak nasz np. litka to tak wszytskie gry beda ci działać nawet te patchowane na niższy wave
     
  8. hunterkg

    hunterkg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak jest z napędami Toshiba-samsung ? Mam ixtreme 1.51 musze go przerobic na LT 2.0 zeby pograc w nowe gierki ? bo rozumiem ze patchowanie nowych gier na wave 3 juz nic nie pomoze ?
     
  9. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Tak musisz przerobić, tylko nowy lt obsluguje nowe gierki.
     
  10. Helpmeout

    Helpmeout Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawdziłem dokładnie i mam napęd jak kolega wyżej Toshiba-Samusng iX 1.4 czy jest LT2.0 pod niego i czy jeżeli tak właśnie przerobie napęd to czy będzie mi czytał wszystkie stare gry patchwane z Wave 3,4 na Wave 2 (pod iX 1.4)?? No i oczywiście czy wtedy odczyta mi Gearsy 3? Rozumiem że jest też możliwość zagrania w Gearsy 3 "kopia zapasowa"? na tej przeróbce?
     
Wczytywanie...

Poleć forum