1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of war 3 nie dziala na LT 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez NAGI-Gaming, Lipiec 6, 2012.

  1. NAGI-Gaming

    NAGI-Gaming Banned

    Dołączył:
    Marzec 2, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witajcie mam xboxa slima i LT 3.0 nagrałem ostatnio gears of war 3 na płyte Verbatim. Gra się normalnie uruchomiła zagrałem pierwszy akt aż do czasu gdy przyleciał helikopter i wyskoczył komunikat o tym że "nie można odczytać płyty" mimo że płyta jest nowa bez ryski. Po kolejnym uruchomieniu i próbie kontynuacji kampani już nawet sie nie wczytuje tylko od razu ten sam błąd. Co robić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lethos

    Lethos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk
    Powiem wam, że mam identyczny błąd. Fakt, że grę nie wypalałem iHasem, jednakże co jakiś czas wyskakuje komunikat o błędzie odczytu płyty.
    NAGI-Gaming Grę nagrywałeś iHasem czy nie ?
     
  4. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Nagrasz iHasem i będzie działać
     
  5. NAGI-Gaming

    NAGI-Gaming Banned

    Dołączył:
    Marzec 2, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nagrywałem programem img burn normalną nagrywarką a to musi być jakas specjalna nagrywarka czy coś?
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Co to jest IHAS to znajdziesz na forum. Tak najlepiej byłoby nagrać IHAS'em bo zwykłą jak nagrywasz to nie nagrywa się cały obraz dlatego gra Ci się wiesza.
     
  7. NAGI-Gaming

    NAGI-Gaming Banned

    Dołączył:
    Marzec 2, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli innej opcji jak kupno nowej nagrywarki nie ma?
     
  8. tobi123

    tobi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie , nie ma .
     
  9. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    jest, kupno oryginalnej gry, jak nie, to tylko nagrywarka
     
Wczytywanie...

Poleć forum