1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of War 3 - problem na zwyklej nagrywarce

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez snake210196, Luty 21, 2013.

  1. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, jest jakas osoba na forum, ktorej udalo sie nagrac gears of war 3 na zwykles nagrywarce i podczas grania nie ma bledu? Stracilem 2 plytki na probach nagranie tej gry. Na jakiejs innej stronie koles pisal ze niby dziala na zwyklej ale nie wiem czy stwierdzil to sa swoim przypadku czy tak sobie palnal tylko.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    ja wypalalem kiedys na plycie vakoss xz auchana i gre przeszedlem bez bledu a czy teraz dziala ta plyta to nie wiem , nagrywane na zwyklej nagrywarce z laptopa bodajże LG
     
  4. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a moglbys podac skad sciagales ? :)
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    a czy to wazne skad jakis ******* polski chyba albo zagraniczny nie pamietam a skoro masz iso to po co sciagac abgx sprawdz czy wszystko oki z ustawieniami pod lt 3.0 potem uzyj xbc i wypal , z tego co pamietam to nagrywalem bez zadnych ustawien w imageburnie tak jak sie zainstalowal tak wypalilem ale to dawno było :)
     
  6. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no wazne wlasnie :p jak chcialem nagrac imgburnem to w logu bylo cos ze plik jest uszkodzony.
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    no to torrentinfo lub skygames jak masz konto lub torrentday jak masz konto, no dla mnie dziwna sprawa skoro abgx podal ze iso uszkodzone to po co nagrywac ? tylko strata plyt w twoim przypadku i glupota
     
  8. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    abgx nie podal ze iso uszkodzone tylko imgburn
     
  9. DzaceQ

    DzaceQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Gears of War 3 - problem na zwyklej nagrywarce

    Idzie na zwykłej potwierdzam w dodatku płyta omega bo tylko taka miałem pod ręką.

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chyba poczekam do Wielkanocy i kupie sobie tego ihasa :) ale dzieki za pomoc
     
  11. stan1998

    stan1998 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Da się nagrać !. Wybierasz truncate i po pojawieniu się komunikatu o sectorach ,wciskasz -kontynuuj .Wcześniej obraz możesz przepuścić ABGX ,podmienić topologię i nagrać ImgBurnem bez dodatkowych ustawień z prędkością 1x.Po tej czynności gra powinna się zainstalować w 100 %
     
Wczytywanie...

Poleć forum