1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of war 3 Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lukasz3120, Październik 4, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. lukasz3120

    lukasz3120 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam :) Mam pewien problem z grą Gears of war 3 ;) Zaczynam grę , rozwalam tych kolesi na początku , potem wyskakuje taki potwór i jeszcze więcej tych kolesi , ja ich zabijam wszystkich i dalej nic sie nie dzieje :p Chodzę po tym placu , czekam za tą osłoną i nic . W jakimś poradniku wyczytałem że prolog powinien zakonczyc sie sam , u mnie sie nie konczy , dlaczego? . Gra oryginalna .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Łukasz Kapelan

    Łukasz Kapelan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    Bardzo możliwe, że kogoś nie dobiłeś :)
     
  4. lukasz3120

    lukasz3120 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    4 razy powtarzałem i za każdym razem to samo :p Wszystkich dobiłem bo nikt sie nie podnosi ;)
     
  5. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Masz tutaj dokladnie początek

     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  6. lukasz3120

    lukasz3120 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja zabijam wszystkich , i potem ten helikopter juz mi sie nie pojawia i moge tam biegać i nic sie nie dzieje :p
     
  7. Varon.23

    Varon.23 Banned

    Dołączył:
    Październik 7, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zd wola
    Miałem tak samo , zabiłem szarańcze , i te budynki się rozwalały i odbudowywały tak ciągle , przeczytałem ******* który pobrałem i okazało się że to wina gry , wystarczy pobrać grę jeszcze raz ale z innego źródła , jeżeli masz oryginał to oddaj na tak jakby gwarancje , niech ci dadzą nową płytę , pozdrawiam
     
  8. lukasz3120

    lukasz3120 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    niestety grę mam pożyczoną od kolegi :? U niego wszystko chodzi :)
     
  9. LucyFair

    LucyFair V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    187
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zainstalowałeś gre na dysku? jeśli nie, spróbuj to zrobić.
     
  10. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    To przejdz ten moment u kolegi na swoim profilu i wez savy moze bedzie dalej oki.
     
  11. __FRIX__

    __FRIX__ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Frydek, Katowice, Poland
    miałem to samo, jak wypaliłem zwykłą nagrywarką na platinumie, później wypaliłem na verbatimie i już pojawiał sie helikopter i ogólnie szło grać, ale gra zawieszała sie po zapisach :p i w końcu wypaliłem ihasem i przeszedłem w 1 dzień, bardzo krótkie - dwójka lepsza :p
    ps. musisz wypalić ihasem, bo później znowu będziesz miał "podobny moment" - nie będzie Ci się otwierała brama na stadionie Pum, będziecie tak stali i nic nie będzie sie działo :p
     
  12. LucyFair

    LucyFair V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    187
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    On ma oryginała od kumpla..a Ty mu mówisz żeby wypalił ihasem :D
     
  13. lukasz3120

    lukasz3120 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miałem już dość pieprzenia się z tym i ściągnęłem grę , nagrałem (płyta esperanza , zwykła nagrywarka) i o dziwo wszystko śmiga! Dzięki za odpowiedzi , temat do zamkniecia ;)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum