1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of War 3 się zacina

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ThomasXX, Luty 14, 2012.

  1. ThomasXX

    ThomasXX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podkarpackie :)
    Wypaliłem gears of war 3 na verbatimie. Włożyłem do konsoli. Gra normalnie się uruchamia i działa aż do momentu wybierania poziomu trudności w kampanii. Wtedy napęd wydaje dziwny odgłos i gdy wybiorę poziom trudności gra się zacina i nie można wyjść nawet do interfejsu głównego.Czy to wina konsoli czy gry.

    P.S. Inne gry chodzą dobrze.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Gra coś źle się nagrała... też tak miałem.
     
  4. ThomasXX

    ThomasXX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podkarpackie :)
    i działało ci jak 2 raz nagrałeś
     
  5. marcinek74-10

    marcinek74-10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nagrywane iHash czy zwykłą nagrywarką?
     
  6. on016

    on016 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jaka predkoscia nagrales?
     
  7. Eddy.Adam

    Eddy.Adam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Jak masz dysk lub większego pendriva to spróbuj zainstalować jak się nie uda to wina płyty lub przeskanuj nagraną płytkę abgx
     
  8. ThomasXX

    ThomasXX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podkarpackie :)
    mam zwykła nagrywarke zamierzam kupić ihas-a prędkość była 2,4 nie mam dysku a pena mam 4gb
     
  9. MGKAIKA

    MGKAIKA Banned

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    ja juz zmarnowałem około 8 płyt nagrywałem na innych nagrywarkach(wiem wszystko co i jak juz wypalałem wiele gier xgd3) ściągnełem aż różne obrazy Gow3 płyty się nagrywają.Jak wkładam to albo czarny obraz albo włoże płytę do napędu troche pogram i się zacina na samym początku gry.
    BŁAGAM POMÓŻCIE !!!!!!!!!!!!!!
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zmien przerobke na ix 3.0

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    http://xboxforum.pl/artykuly-31/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-125826/
    http://xboxforum.pl/artykuly-31/tut...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/

    Jeśli nie uda Ci się nagrać zgodnie z poradnikiem Twoją nagrywarką, to kup iHAS'a, wgraj LT MAX i FW pod odpowiednie płyty.
     
  12. MGKAIKA

    MGKAIKA Banned

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    chyba bede musiał kupić tą nagrywarkę.Bo nagrywałem zgodnie z poradnikiem na trzech innych nagrywarkach i lipa.
    A sprzedaje ktoś ko... zapasowe?
     
Wczytywanie...

Poleć forum