1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears Of War 3

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Dynamo, Wrzesień 10, 2011.

  1. Dynamo

    Dynamo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
    Gra pojawiła się w sieci sadze ze ma zabezpieczenia gdyż pisze (JTAG) a druga sprawa ze to nie jest pełna wersja według Micersoftu zresztą sami zobaczcie.

    Microsoft wyjaśnia sprawę wycieku "Gears of War 3".

    Jak wczoraj informowaliśmy, do sieci ******* wyciekła gra "Gears of War 3", która we wrześniu bieżącego roku trafić ma na Xboksa 360. Nie jest to bynajmniej pełna wersja i jak zapewnia Microsoft, nie odzwierciedla tego co fani otrzymają jesienią bieżącego roku.

    - Widzieliśmy raporty mówiące iż część zawartości "Gears of War 3" trafiła do sieci. Współpracujemy z naszymi specjalistami ds. bezpieczeństwa oraz przedstawicielami prawa, by wyjaśnić tę sytuację – powiedział rzecznik Microsoftu. - To co wyciekło nie jest ostateczną wersją gry i nie reprezentuje tego, czym fani będą się cieszyć już 20 września.



    Wersja, która pojawiła się w sieci, istotnie nie ma nic wspólnego z ostateczną wersją, jest to bowiem kopia developerska, która działa wyłącznie na konsolach zmodyfikowanych tak, aby móc na nich uruchamiać produkcyjne wersje gier.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Wierz mi jest to pełna wersja.Ta notka odnosi się do wersji beta,która wyciekła 2 miesiące temu.

    Po tym co się dzieje w świecie gier Xboxa 360 raczej nie ma wątpliwości jaka przeróbka jest w tej chwili najlepsza.Trzeba kupić konsolę z jtag,póki jeszcze jakąś można tanio wyrwać,bo niedługo może ich zabraknąć.
     
  4. Dynamo

    Dynamo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
    Dostalem informacje od kumpla ze gdzies za miesiac mozna bedzie przerobic kazda konsole . Wiele ludzi pisze mozna teraz tak mozna ale niemozna grac bo niema jakiegos softu czy czegos wiec ja sie wstrzymuje do pazdiernika-listopada aby przerobic.
     
  5. 2nd LT

    2nd LT Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    Mało szumu o nic! Po prostu należy poczekać, a nie wykupować hurtowo JTAG-ów za ogromne ceny jakie sobie sprzedawcy życzą (1200zł na allegro).
     
  6. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    No co ty.Za 600 można spokojnie wyrwać.

    Zobacz tu:http://allegro.pl/xbox-360-freeboot-13599-jtag-kinect-i1813962084.html

    Dokupujesz tylko zasilacz i pada i grasz:)
     
  7. Dynamo

    Dynamo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
    Kolejny problem z gra zajmuje wiecej pamieci i niewiadomo czy bedzie dalo sie ja nagrac :/ ah jak pech to pech
     
  8. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    O czym ty gadasz? Jaka większa pamięć? 7.5 gb mieści się spokojnie na DL. Problem w nowym formacie zabezpieczeń, braku nowego flasha oraz sposobie nagrywania nowego formatu
     
  9. kukiz

    kukiz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Witam
    Mam pytanko. Zassałem GOW3 z bt.xbox-sky.cc wypakowałem, skopiowałem na dysk boxa i gra nie rusza. FSD jej nie wykrywa. xexmenu też nie startuje gry jak mu zapodam ten pierwszy plik z katalogu. Trzeba coś jeszcze zrobić z tymi plikami? Dodam że inna gra skopiowana w identyczny sposób działa czyli Dead Island czy Driver.
     
  10. marcelgula17

    marcelgula17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. kukiz

    kukiz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak mogę uruchomić xexmenu to znaczy że jtag mam. Poza tym pisze że driver mi działa czyli mam jtag. Ludzi myśleć.
     
  12. Cinek_END

    Cinek_END Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Domu
    mam dokladnie to samo ... co trzeba z tym zrobic
    ( mam jtag i Driver oraz DI dzialaja bez problemu ) ...
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    God zamieni, na iso. Iso wypakowac na xex

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  14. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    kukiz mialem ten sam problem

    1. rozpakuj gearsy i folder 4D5308AB wklej do hdd1:\content\0000000000000000\
    2. pobierz program nxe2god i go uruchom - powinien pokazać, że znalazło w folderze podanym wyżej gre gears of war 3 , klikasz A i spat****e pliki
    3. graj z fsd ;p

    mnie ten sposob dziala :) jak wypakowywalem god to mialem fatal crash wiec zrobilem tak jak napisalem wyzej i smiga ;)

    (aha i nie testowalem czy na zewnetrznym dysku bedzie smigac)
     
  15. kukiz

    kukiz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zrobiłem tek jak proponuje akir
    Z god do iso za pomocą GOD2ISO i potem wypakowałem iso programem Xbox360 Iso Extract
    Pliki przeniosłem na dysk zewnętrzny i gra działa.
     
  16. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Tak jest to jest sposób na uruchomienie gry na dysku zewnętrznym.Sajdorr podał sposób na uruchomienie gry na dysku wewnętrznym także już chyba wszystko jasne.
     
  17. Cinek_END

    Cinek_END Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Domu
    Mi gre juz widzi w FSD tylko po uruchomieniu wywala Fatal crash ... i wychodzi do NXE ....

    Edit:

    przerobilem folder: 4D5308AB programem God2Iso na .ISO , nastepnie przelecialem programem wx360 ( otrzymalem plik default.xex ) - ale po uruchomieniu w FSD wywala blad : Fatal Crash Intercepted ...

    gre mam na dysku zewnetrznym -> USB

    // posiadam dashlaunch 2.21


    CO ROBIE NIE TAK ?
     
  18. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Panowie Gears of War 3 ukończone !

    Epicka gra od Epic !

    Kupować,kupować i jeszcze raz kupować !
     
  19. Tab1980

    Tab1980 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrana na płytke DVD-DL pójdzie GOW3 czy trzeba tez instalowac xex gos2iso i tym podobne ?
     
  20. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Po pierwsze nie nagrasz żadnej gry na dvd-dl, po drugie na razie jest tylko wersja jtag...
     
  21. Tab1980

    Tab1980 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Fajnie że odpowiedziałeś, czemu nie nagram ?? czy tylko na DVD+R DL ?? a rozumiem że wersje jtag tylko przez skopiowania z kompa na dysk w x-ie ? z tymi wszystkimi dodatkowymi programami ?

    Dzięks
     
Wczytywanie...

Poleć forum