1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears Of War 3

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Dynamo, Wrzesień 10, 2011.

  1. Dynamo

    Dynamo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
    Gra pojawiła się w sieci sadze ze ma zabezpieczenia gdyż pisze (JTAG) a druga sprawa ze to nie jest pełna wersja według Micersoftu zresztą sami zobaczcie.

    Microsoft wyjaśnia sprawę wycieku "Gears of War 3".

    Jak wczoraj informowaliśmy, do sieci ******* wyciekła gra "Gears of War 3", która we wrześniu bieżącego roku trafić ma na Xboksa 360. Nie jest to bynajmniej pełna wersja i jak zapewnia Microsoft, nie odzwierciedla tego co fani otrzymają jesienią bieżącego roku.

    - Widzieliśmy raporty mówiące iż część zawartości "Gears of War 3" trafiła do sieci. Współpracujemy z naszymi specjalistami ds. bezpieczeństwa oraz przedstawicielami prawa, by wyjaśnić tę sytuację – powiedział rzecznik Microsoftu. - To co wyciekło nie jest ostateczną wersją gry i nie reprezentuje tego, czym fani będą się cieszyć już 20 września.



    Wersja, która pojawiła się w sieci, istotnie nie ma nic wspólnego z ostateczną wersją, jest to bowiem kopia developerska, która działa wyłącznie na konsolach zmodyfikowanych tak, aby móc na nich uruchamiać produkcyjne wersje gier.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2569
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Wierz mi jest to pełna wersja.Ta notka odnosi się do wersji beta,która wyciekła 2 miesiące temu.

    Po tym co się dzieje w świecie gier Xboxa 360 raczej nie ma wątpliwości jaka przeróbka jest w tej chwili najlepsza.Trzeba kupić konsolę z jtag,póki jeszcze jakąś można tanio wyrwać,bo niedługo może ich zabraknąć.
     
  4. Dynamo

    Dynamo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
    Dostalem informacje od kumpla ze gdzies za miesiac mozna bedzie przerobic kazda konsole . Wiele ludzi pisze mozna teraz tak mozna ale niemozna grac bo niema jakiegos softu czy czegos wiec ja sie wstrzymuje do pazdiernika-listopada aby przerobic.
     
  5. 2nd LT

    2nd LT Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    Mało szumu o nic! Po prostu należy poczekać, a nie wykupować hurtowo JTAG-ów za ogromne ceny jakie sobie sprzedawcy życzą (1200zł na allegro).
     
  6. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2569
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    No co ty.Za 600 można spokojnie wyrwać.

    Zobacz tu:http://allegro.pl/xbox-360-freeboot-13599-jtag-kinect-i1813962084.html

    Dokupujesz tylko zasilacz i pada i grasz:)
     
  7. Dynamo

    Dynamo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
    Kolejny problem z gra zajmuje wiecej pamieci i niewiadomo czy bedzie dalo sie ja nagrac :/ ah jak pech to pech
     
  8. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1021
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    O czym ty gadasz? Jaka większa pamięć? 7.5 gb mieści się spokojnie na DL. Problem w nowym formacie zabezpieczeń, braku nowego flasha oraz sposobie nagrywania nowego formatu
     
  9. kukiz

    kukiz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Witam
    Mam pytanko. Zassałem GOW3 z bt.xbox-sky.cc wypakowałem, skopiowałem na dysk boxa i gra nie rusza. FSD jej nie wykrywa. xexmenu też nie startuje gry jak mu zapodam ten pierwszy plik z katalogu. Trzeba coś jeszcze zrobić z tymi plikami? Dodam że inna gra skopiowana w identyczny sposób działa czyli Dead Island czy Driver.
     
  10. marcelgula17

    marcelgula17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. kukiz

    kukiz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak mogę uruchomić xexmenu to znaczy że jtag mam. Poza tym pisze że driver mi działa czyli mam jtag. Ludzi myśleć.
     
  12. Cinek_END

    Cinek_END Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Domu
    mam dokladnie to samo ... co trzeba z tym zrobic
    ( mam jtag i Driver oraz DI dzialaja bez problemu ) ...
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12708
    Polubienia:
    1174
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    God zamieni, na iso. Iso wypakowac na xex

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  14. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    kukiz mialem ten sam problem

    1. rozpakuj gearsy i folder 4D5308AB wklej do hdd1:\content\0000000000000000\
    2. pobierz program nxe2god i go uruchom - powinien pokazać, że znalazło w folderze podanym wyżej gre gears of war 3 , klikasz A i spat****e pliki
    3. graj z fsd ;p

    mnie ten sposob dziala :) jak wypakowywalem god to mialem fatal crash wiec zrobilem tak jak napisalem wyzej i smiga ;)

    (aha i nie testowalem czy na zewnetrznym dysku bedzie smigac)
     
  15. kukiz

    kukiz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zrobiłem tek jak proponuje akir
    Z god do iso za pomocą GOD2ISO i potem wypakowałem iso programem Xbox360 Iso Extract
    Pliki przeniosłem na dysk zewnętrzny i gra działa.
     
  16. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2569
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Tak jest to jest sposób na uruchomienie gry na dysku zewnętrznym.Sajdorr podał sposób na uruchomienie gry na dysku wewnętrznym także już chyba wszystko jasne.
     
  17. Cinek_END

    Cinek_END Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Domu
    Mi gre juz widzi w FSD tylko po uruchomieniu wywala Fatal crash ... i wychodzi do NXE ....

    Edit:

    przerobilem folder: 4D5308AB programem God2Iso na .ISO , nastepnie przelecialem programem wx360 ( otrzymalem plik default.xex ) - ale po uruchomieniu w FSD wywala blad : Fatal Crash Intercepted ...

    gre mam na dysku zewnetrznym -> USB

    // posiadam dashlaunch 2.21


    CO ROBIE NIE TAK ?
     
  18. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2569
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Panowie Gears of War 3 ukończone !

    Epicka gra od Epic !

    Kupować,kupować i jeszcze raz kupować !
     
  19. Tab1980

    Tab1980 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrana na płytke DVD-DL pójdzie GOW3 czy trzeba tez instalowac xex gos2iso i tym podobne ?
     
  20. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Po pierwsze nie nagrasz żadnej gry na dvd-dl, po drugie na razie jest tylko wersja jtag...
     
  21. Tab1980

    Tab1980 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Fajnie że odpowiedziałeś, czemu nie nagram ?? czy tylko na DVD+R DL ?? a rozumiem że wersje jtag tylko przez skopiowania z kompa na dysk w x-ie ? z tymi wszystkimi dodatkowymi programami ?

    Dzięks
     

Wczytywanie...

Poleć forum