1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of War 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pallino93, Październik 8, 2011.

  1. pallino93

    pallino93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam, mam problem otóż dziś dorwałem się do GoW3 wypalone zainstalowało się ładnie tylko gdy daję zagraj to zaczyna czytać dane z płyty a nie z hdd...co się stało?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    pallino93
    Wszystkie gry z XGD3 (w tym także GOW3) nawet po zainstalowaniu na dysk, przez parę minut kręcą się w napędzie. Potem chodzi już normalnie. Taki urok. Nic nie poradzisz.
    Ps. a mogę wiedzieć czym wypalałeś i jaką masz nagrywarkę?
     
  4. pallino93

    pallino93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    teraz to nawet do menu gry nie chce wejść tylko loga epic i ms-u się pojawiają:/
    nagrywane było na zewnętrznej nagrywarce LG tyle wiem bo to znajomy nagrywał najnowszym img burnem postępował według instrukcji lecz mówił że wpisywał coś w zakładce sector in L0 czy jakoś tak ale podczas nagrywania zmieniało na inne (nie pamiętam o co dokładnie chodziło), mówił że wywalało jakieś komunikaty podczas nagrywania w tym drugim okienku img burna.

    co się stało z ta grą? raz pojawiło mi się menu potem nic pojawia się na chwile marcus i potem czarny ekran:/
     
  5. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    pallino93
    Spróbuj wywalić grę z dysku i jeszcze raz zainstalować. Może pomoże. Konsola się zawiesza? Ile trwa ten czarny ekran i czy potem gra wraca do dasha?
     
  6. pallino93

    pallino93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    próbowałem i niestety nic to nie dało:/
    to samo a nawet gorzej bo przed tem chyba wchodziło do menu tylko że dziwił mnie fakt iż płyta ciągle się kręciła jak by czytała dane nie z hdd a z dvd,
    a czarny erkan cały czas jest czekam z minute raz było więcej bo akurat nie byłem zwrócony w stronę konsoli to nie widziałem...yyy do dasha mogę wyjść tylko po wyciągnięciu płytki naciskając na napędzie...ja nie wiem co się z tym dzieje, znajomy nagrał kopie dla siebie i chyba to samo ma...twierdzi że może coś img burn źle robić albo jego nagrywarka nie może sobie poradzić z tym

    ja posiadam nagrywarkę LG GH22NS50 poradzi sobie z nagrywaniem gier z XGD3?
     
  7. pallino93

    pallino93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ponawiam pytanie (jako że odpowiedzi nie uzyskałem) tylko w nieco zmienionej formie, otóż znajomy wypalił już 4 płyty z girsami i wszystkie elegancko się zgrywają na hdd i raz gra działa a raz się zwiesza zanim wczyta się menu...czym to jest spowodowane? bo nagrywać to nagrywa chyba dobrze....
     
  8. grubyzzz

    grubyzzz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ja również nagrałem gow3 bez żadnych problemów jask włączam gr to trochę mizernie wczytuje ale wchodzi do pierwszej misji no i idę za tą babką do momentu jak pojawia się czarny ekran i na tym się kończy płyta w napędzie nie chodzi albo bardzo powoli się kręci . co mogłem zrobić nie tak?
     
  9. Bas19

    Bas19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przyłaczam się do pytania bo mam to samo. Parokrotnie podczas zalaczania GOW 3 leca plansze EPIC i MICROSOFT a potem czarny ekran. Kiedy juz sie uda jest w miare ok ale plyta kreci sie wolno no i nawet mialem cos takiego, ze zatrzymala sie w napedzie i mialem freeza. Pomogl tylko restart. Naped to SAMSUNG z przerobka LT 2.01.

    Dzieki za pomoc
     
  10. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Zewnętrzne nagrywarki się przeważnie nie nadają do wypalania gier na xboxa360.Raczej wina nagrywarki mi też nie nagrywa gier, znaczy nagra się, ale przy weryfikacji błędy wywala.Moja rada taka: dobra nagrywarka + płyty verbatim = wypalona dobrze gra :D
     
  11. Bas19

    Bas19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Inne plyty z XDG3 moja nagrywarka wypala OK. Ostatnio gralem 12 godzin non-stop w MW3 i bylo ok. Wiec to raczejchyba wina GOW 3 anizeli nagrywarki ale warto poczekac na ekspertow.
     
  12. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  13. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Bas19 ja to kierowałem to do zakładającego temat bo to on nagrywał na zewnętrznej:D
     
  14. wilkuzord

    wilkuzord Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja też nagrywałem na zewnętrznej HP, imgburn opcja truncate i wszystko ok, chociaż ostatnio miąlem tak że po intro było słychać odgłos wyskakującego okienka dialogowego czarny ekran i zawias, ratowało tylko wyjęcie płyty, po resecie konsoli wszystko było już ok
     
  15. pawiano

    pawiano Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam.

    Posiadam X360 Elite z napędem Lite-On, nowy iXtreme 3.0 i najnowszy dash 2.0.14699. Wypaliłem płytkę z Gears of War 3 według opisu i kiedy wkładam płytę i chcę zagrać to pokazuje czarny ekran, a następnie wywala do dasha. O co chodzi? Muszę mieć idealnie kopię 1:1? Ludzie piszą, że im chodzi, to dlaczego u mnie nie działa... Wypalane dwa razy, uruchamiałem ze 100 razy i nic.
     
  16. xbartekx47

    xbartekx47 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
    pallino93A Czemu temat w dziale ,, Dla Świeżaków'' ? Jak nie jesteś Świeżakiem .
     
Wczytywanie...

Poleć forum