1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gears of war 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez robgnia, Październik 9, 2011.

  1. robgnia

    robgnia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Mam pytanko czy komuś udało się odpalić Gears of War 3 na napędzie samsung ms28 napęd nie spoofowany wgrane lt 2.0 i wywala błąd nie może odczytać płyty.Czytałem wszystkie wątki na forum i lipa,konsola kolegi wypalił 3 płyty i żadna nie odpala,jutro sam wypale płytę mam gears of war 3 rrod wgrałem lt 2.0 do mojego napędu też samsung i sprawdze na mojej konsoli.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xore

    xore Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poraj
    U mnie to samo

    Witam

    Kurcze wczoraj zrobiłem ubdate na lt 2.0 i mój samsung ms 28 wywala podobny błąd opisany przez kolegę , przerobiłem Benq na lt 2.0 i ta sama płytka z GoW3 chodzi bez problemu.
     
  4. robgnia

    robgnia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Powiem tak wydaje mi się że na samsungu nie da rady odpalić gears of war 3 samsung nie obsługuje ap 2.5 a benqu już tak to może być wina brak obsługi ap widziałem na youtube ze gość odpalił gears of war 3 na samsungu ale myślę że to fake.Może komuś się udało odpalić na samsungu????

    Pozdrawiam
     
  5. xore

    xore Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poraj
    problem cdn

    Niestety problem jest do rozwiązania na 2 sposoby - kupno innego napędu liteon lub benq. Czekać na poprawkę do lt 2.0 z tym iż wcale nie jest powiedziane, że ten problem zostanie rozwiązany. Z tego co się dowiedziałem po kuluarach w implementacji lt 2.0 pominięto zabezpieczenie (chyba o nazwie CIF ale nie wiem jak to się pisze - rozmawiałem przez telefon z kolegą, który zajmuje się profesjonalnym przerabianiem na kopie zapasowe). Pozostaje poczekać bo do końca tego tygodnia może będzie ta poprawka.
     
  6. Alex Szkalski

    Alex Szkalski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Kolega ma ten sam napęd i identyczny problem. Więc pozostaje czekać.
     
  8. theragorn

    theragorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja mam liteona z lt 2.0i tez mi nie dziala
     
  9. robgnia

    robgnia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Kolego jak masz liteona to powinno ci działać.Są dwie opcje:

    1.zle wgrany lt2.0
    2. zle wypalona plyta

    Pozdrawiam
     
  10. theragorn

    theragorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jednak nie dziala ixtreme wgrany dobrze plyty dwie wypalone
     
  11. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    liteon musi działać. źle sciagnieta kopia albo nagrywarka albo płyta szajs
     
  12. theragorn

    theragorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  13. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    mm

    Potwierdzam to co piszecie i generalnie sam szukam rozwiązania

    mam napęd Benq i przy starcie Gow3 wyskakuje błąd że nie chce przeczytać płyty. Ostatnio przerobiłem 3 xboxy, 2 z napędem Liteon v1 i jeden v2. Gow3 odpalił tylko na jednym z Xbox'ów (v1). Dziwna sprawa bo jak na razie odnotowałem taki problem tylko z Gow3, inne gry z zabezpieczeniem XGD3 działają normalnie np. Driver! dlatego nie może być to wina źle wgranego Firmware'u, jak również źle wypalonej płyty.

    Może ktoś w końcu wpadnie na przyczynę :)
     
  14. xore

    xore Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poraj
    problem cdn

    Ja nagrałem tylko raz płytkę - płytka nie chodziła na Samsungu, ale po wymianie napędu na benq sprawa rozwiązana (oczywiście wgrałem lt 2.0)
     
Wczytywanie...

Poleć forum