1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of war 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Siesiowski, Październik 13, 2011.

  1. Siesiowski

    Siesiowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pytanie, mógł by mi ktos dać liste ktora pokazuje jakie LT odpowiada jakiemu wave'owi?
    Poniewaz mam problem z nagraniem Gearsa 3, nawet nie orientuje sie jaki mam lt, powiem tylko ze konsola jest arcade, z nowym dashem
    przez ktorym zamowilem przerobke (xbox jest juz przerobiony) jaki mam lt? Już spalilem 5 plyt na gearsa :(
    Prosze pomóżcie .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. F-14 Tomcat

    F-14 Tomcat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zagrasz na LT 2.0 Szkoda zmarnowanych płyt....
     
  4. Siesiowski

    Siesiowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli co musze zrobic żeby miec to lt.2.0?
     
  5. F-14 Tomcat

    F-14 Tomcat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. Siesiowski

    Siesiowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. theragorn

    theragorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kiedy go przerabiales jesli w pazdzierniku (po 6 ) to na 90 % masz lt2.0
     
  8. Siesiowski

    Siesiowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie, przed 6 czyli znowu musze przerobic?
     
  9. theragorn

    theragorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sory 2 lub pozniej to masz lt 2.0 wczesniej to masz co najwyzej 1.91 - wtedy musisz przerobic
     
  10. chladek317

    chladek317 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podaj mniej wiecej dokladna date kiedy przerabiales
     
  11. Siesiowski

    Siesiowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gdzieś pod koniec września. 29 września.
     
  12. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    No to nie masz LT 2.0 musisz jeszcze raz przerabiać konsolę tutoriale masz na forum, LT 2.0 wyszło 2 października czyli kilka dni po twoim przerobieniu.
     
  13. Siesiowski

    Siesiowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok przerobilem, znowu, gram w gearsa :D tylko trzeba w pliku .dvd przestawic na inny layerbreak. Nie chce mi sie szukac jaki piszcie jakby co.
     
Wczytywanie...

Poleć forum