1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of War 3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kozi033, Luty 22, 2012.

  1. kozi033

    kozi033 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam,
    nagrałem grę Gears Of War 3, nagrało się w 100%, tylko gdy wkładam do konsoli to wyskakuje komunikat nierozpoznawalna płyta, nagrałem przez clodeCD a nastepnie Imageburn i to samo, nastepnie Plik ISO wrzuciłem przez Abgx i pozniej nagrałem to wyskakuje komunikat w konsoli żebym przetarł miękką ściereczką
    nagrywarkę mam Liteon Ihas124B
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    wgrałes do nagrywarki firmware ltmax?
     
  4. kozi033

    kozi033 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  5. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    a inne gry xgd3 dzialaja??
     
  6. kozi033

    kozi033 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Call of duty Modern Warfare 3 chodzi normalnie, a Gears Of war 3 i Battlefield 3 nie chodza
     
  7. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    zakładam że masz wgrany też lt 3.0?
     
  8. kozi033

    kozi033 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ustawiłeś abgx'a i ImgBurn'a tak jak trzeba?
     
  10. kozi033

    kozi033 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    call of duty nie ustawiałem w abgx i było dobrze, Gear of wars 3 ustawiłem w Abgx i pojawił się błąd, ze mam płytę wyczyścić ściereczką, nagrywam na Verbatim, a jesli chodzi o ImageBurn to ustawiłem na Calculate Optimal i tylko to bo wiecej nic chyba nie czeba ustawiac
     
  11. kozi033

    kozi033 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    na tym obrazku pisze ze mam zaznaczyć region,a zkąd będę wiedział w jakim regionie jest gra?czy można to jakoś sprawdzić
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Region konsoli! Na 100% masz LT 2.0, musisz cofnąć Topologię (patrz: "Nagrywanie pod LT 2.0" w tym samym poradniku).
     
  13. kozi033

    kozi033 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Konsole 2 tygodnie przerabiałem, koleś mi mówił że wgrał LT 3.0, Przecież Call of duty Modern Warfare 3 wchodzi na LT 3.0, a działała mi na konsoli
     
  14. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    jesli nie przepuszczałes przez abgxa to gry xgd3 chodza na lt 2.0 i tak jak kolega wyzej pisał masz jednak lt 2.0 a nie 3.0
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ten post udowadnia, że masz wgrane LT 2.0, skoro bez przepuszczenia abgx'em CoD MW3 działa.
     
  16. kozi033

    kozi033 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czy kazda grę można z LT 3.0 przepuścić na 2.0?
     
  17. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, gier XGD2 nie musisz, bo tam żadna "Topologia" się nie dogrywa.
     
  18. kozi033

    kozi033 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    czyli jak ściągne grę na XGD3 to wgrywam ten Topologia i .... czy muszę przepuścić przez abgx360?
     
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nic nie przepuszczasz w abgx, tylko używasz programu XBC.
     
  20. kozi033

    kozi033 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak nagram to napisze czy udało się , Dzięki za Pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum