1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears Of War 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SuckIt!, Kwiecień 4, 2012.

  1. SuckIt!

    SuckIt! Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ściągnąłem z *******'ów GoW 3 jak rozpakowałem to doszło do 99% i już się trochę zdziwiłem że nie było 100% Przeleciałem Gears'a ABGX 1.0.6 i wrzucę skana bo coś chyba nie działałoby jak bym nagrał (chyba :d) Mam Lt 3.0

    Log: Przeklej.Net - Darmowy Hosting Plików. Oglądaj Filmy Online i Słuchaj Muzyki (wrzucam txt pokolorowany prze zemnie :D tabelki niektóre pousuwałem)

    Co mam teraz robić 2nd skana i wysłać nagrywać czy coś jeszcze innego? Proszę o pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. SuckIt!

    SuckIt! Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W abgx'a miałem wszystko ustawione według poradnika iso ma 8,13GB nagrywać czy nie :/
     
  5. lykanin

    lykanin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    193
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Samorządki
    Nagrywaj inaczej się nie dowiesz czy działa :)
    A po za tym gdyby przy wypakowywaniu coś się zgryzło to wyskoczył by Ci błąd "nieoczekiwany koniec archiwum"
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli dograło ci "Topologię" pod LT 3.0, to nagrywaj.
     
  7. SuckIt!

    SuckIt! Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Raczej dograło wszystko na skanie jest tylko to autofixfailed nie wiem o co chodzi ale nagrywać będę.
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdź czy jest komunikat Topology data is currently verified.
     
  9. SuckIt!

    SuckIt! Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest tak jak pisało tylko nie wiem co z tym chodzi:
    Failed to find or open 'Video_40D4DB0D.iso' (No such file or directory)
    This is a very large video partition that isn't hosted on the database, so
    you'll have to find it elsewhere and put it in your StealthFiles folder --
    Since XGD3 video partitions are unique for every game, you probably won't find
    it online and will have to rip another copy of the game instead

    AutoFix Failed!


    Z topology wszystko jest ok
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ściągnij inny rip gry i nagraj go jak w poradniku.
     
  11. SuckIt!

    SuckIt! Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem płytę na laptopie z prędkością 2,4x czasami było 2,5x. Włożyłem płytę do x360 piszę uruchom grę nie pokazuje okładki i jak włączę zaraz wywala do menu :/ Rip czyli znowu 8GB ściągania i się nic już nie da zrobić ? .
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie, bo obraz jest popsuty.
     
  13. SuckIt!

    SuckIt! Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki wielkie za pomoc nie będę znowu ściągał (chyba) GoW3 a mojej nagrywarki w lapku wina nie może być?
     
  14. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    piszą ci ,że nagrałeś uszkodzone iso a ty piszesz o nagrywarce
     
Wczytywanie...

Poleć forum