1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of War 3

Temat na forum 'Osiągnięcia' rozpoczęty przez MouseOne, Maj 6, 2012.

  1. MouseOne

    MouseOne Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Liberty City
    All for One, One for All achievement guide - Gears of War 3 - YouTube

    Robie wszystko jak w tym filmiku (wynik mam nawet większy) a achievement nie chce mi wskoczyc, ktos wie o co moze chodzic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tehNervan

    tehNervan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kraków
    W kampanii zręcznościowej musisz zdobyć 5x maksymalny mnożnik (10x) żeby zdobyć brązowy medal, co jednocześnie odblokuje osiągnięcie. Jeśli robisz to sam, to Ci się nie uda. Żeby zaliczyło Ci w kampanii ribbony to musisz mieć przynajmniej drugiego gracza. Podłącz jakiś dodatkowy kontroler i rób tak, jak w filmiku, tyle że na split-screenie.
     
  4. MouseOne

    MouseOne Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Liberty City
    @Up mowisz o innym achievemencie pt: "Numer 1" który właśnie kończe robić z drugim padem :D
    Zrobiłem aczik, musiałem zrobic to co w filmiku dziesiec razy, a problem polegal w tym ze myslalem ze aczik wskakuje po jednym przejsciu misji na mnozniku x10 :)

    do zamkniecia.
     
  5. jun

    jun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wie ktoś jak zrobić egzekucję miotaczem ognia, kretem, moździerzem czy boltokiem? Za każdym razem wychodzi mi albo wyrwanie ręki albo rozdeptanie butem. Próbowałem w trybi hordy i bestii........
     
  6. Jizah

    Jizah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a masz odblokowane te egzekucje?? żeby wykonać jakąś egzekucję najpierw trzeba ją odblokować czyli zabić określoną liczbę wrogów za pomocą danej broni
     
    1 osoba to lubi.
  7. jun

    jun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hmm a wiesz, że nie miałem o tym pojęcia ale wygląda na to, że nie mam odblokowanych
     
  8. naughtydog

    naughtydog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    162
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wroclaw
    W kampanii nie trzeba nic odblokowywać. Wszystkie egzekucje są dostępne od razu.
     
  9. Jizah

    Jizah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    niekoniecznie wszystkie, bo egzekucji tasakiem nie mogłem zrobić, musiałem najpierw w hordzie zabić chyba 40 wrogów i dopiero później wykonać egzekucję
     
  10. naughtydog

    naughtydog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    162
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wroclaw
    Egzekucja tasakiem też się odblokowuje, to u Ciebie jest coś nie tak jeżeli nie mogłeś jej zrobić. Ja wszystkie egzekucje zrobiłem w kampanii.
     
  11. Jizah

    Jizah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    no nie wiem może i masz rację, ale ja o ile pamiętam zrobiłem w kampanii bez wcześniejszego odblokowania może 2 albo 3 egzekucje
     
  12. jun

    jun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czesc, jak naszybciej zabic 40 osob tasakiem? Ta bron chyba nie wystepuje na żadnej mapie?
     
  13. Jizah

    Jizah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    chyba w hordzie najłatwiej bo zabójstwa z kampanii chyba się nie liczą o ile się nie mylę, przynajmniej ja to tak wykonałem, a na multi nie ma na żadnej mapie tasaka
     
    1 osoba to lubi.
  14. arek-targ4444

    arek-targ4444 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Końskie
    witam, mam pytanie odnośnie trybu Multi, mianowicie chodzi mi o to czy da się dołączyć do Hordy ale do fal od 41-50 czy zawsze trzeba zaczynać od początku OD FALI 1 m bo bodajże za 50 fal jest osiągnięcie a wszystkie inne do 41 mam zaliczone
     
  15. jun

    jun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mozna sie dolaczyc bo ja sie dolaczylem jak mialem zrobione 11 doszlismy do 33 i mi zaliczylo. Jeszcze musze do 40 i 50 dobic ale narazie mi sie nie spieszy... :D Jak sie trafi dobra ekipa w Multi to mozna spokojnie zrobic
     
  16. arek-targ4444

    arek-targ4444 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Końskie
    W którym miejscu wybrać ten zakres FAL OD 41-50; żeby tylko wyszukało te konkretne serwery ?????
     
  17. jun

    jun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mi sie wydaje ze jesli zrobiles 40 fal to mozesz ustawic od 41 i spokojnie powinno zaliczyc.
     
  18. arek-targ4444

    arek-targ4444 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Końskie
    Ale co ustawić, ja chyba muszę wbić na serwer na którym ludzie grają fale 41-50, ale jak wyszukać taki serwer , jak dołączyć do takiej gry ????
     
  19. Jizah

    Jizah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nie da rady dołączyć od fali np. 40, jeżeli chcesz grać z przypadkowymi ludźmi to musisz grać od początku, w prywatnej grze możesz sobie ustawić falę od której chcesz zacząć
     
  20. arek-targ4444

    arek-targ4444 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Końskie
    A czy do tej prywatnej gry mogą dołączyć różni gracze, czy tylko znajomi bądź członkowie grup???????
     
  21. Jizah

    Jizah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    możesz zaprosić nie tylko znajomych ale z przypadkowymi ludźmi trudno dobić do 50 fali:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum