1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of War 3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez nobody, Lipiec 2, 2012.

  1. nobody

    nobody Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam

    Otóż tak jak w temacie, mam pytanie odnośnie tej gry Gears of War 3 (2011) PL.PAL.XBOX360-SRT mianowicie:
    Czy posiada ona zabezpieczenie CIV? jak ta cholerna forza 4? mam lt 3.0 i nowego dasha, nie mam natomiast nagrywarki z ihasem
    Moje pyrtanie brzmi
    czy jak przepuszczę przez abgx-a 1.06 i wypalę img burnem to będzie chodzić?
    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sherlock

    sherlock Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Będzie chodzić . Na razie tylko Forza 4 , Dragons Dogma i Dirt Showdown mają zabezpieczenie CIV
     
  4. nobody

    nobody Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzięki, piszę bo nagrałem już raz włożyłem płytę do napędu, to zakręcił się napęd tylko i wrociło do menu konsoli i tak do skutku. Nie jestem pewien czy przepuściłem przez abx-a, bo miałem kilka obrazów na kompie i zdawało mi się że przepuszczałem, czy to może być główny objaw nie przepuszczenia przez owego ab-xa?
     
  5. sherlock

    sherlock Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Raczej tak. Ale musisz przepuscic przez wersję1.6 i kiedy nagrywasz nie przeciążaj komputera.
     
  6. nobody

    nobody Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiadomo:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum