1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of War:Judgment problem z nagraniem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez depcik94, Luty 22, 2013.

  1. depcik94

    depcik94 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radomsko
    Witam mam problem z nagraniem gry podczas nagrywania wybieram oczywiście Truance ale potem wyskakuje optinal layer break positions exceeds L0 capacity Optimal LO sectors:2 133 520 Maximum LO sectors:2 086 192 o co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    spróbuj z innej strony ściągnac może wstawka jakaś trefna
     
  4. seba_mielec

    seba_mielec Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam ten sam problem i już ściągałem 3 różne wersje z różnych stron i to samo cały czas
     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    nagraj clonem cd i będzie grało.
     
  6. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    To oznacza że się nie zmieści bo płyta ma za mało miejsca i zostanie nagrana do tego krótszego LB bo to gra xgd3 i taką należy nagrywać nagrywarką ihas . Choć niektórym działają kopie xgd3 nagrane zwykłą . Nagrać jak nie będzie działać to nagrywarka ihas tylko was ratuje
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    i co to ma do rzeczy jak nagrywa w imgburn i słaba nagrywarka lub płyta. Należy ale tej gry nie trzeba nie rób mu wody z mózgu clonecd styknie mu. I kliknie tylko do końca sesji.
     
  8. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ani stara nagrywarka ani płyta słaba , tylko stara wersja img burna która go o tym informuje takim komunikatem ale i tak nagra, nowsze wersję nie mają takiego komunikatu
     
  9. seba_mielec

    seba_mielec Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moja wersja imgbourn to 2.5.7.0 i nowszej nie znalazłem tak że nie wiem czy to wina img
     
  10. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Dżijzys, naucz się żesz pisać poprawnie stylistycznie, bo z tego bełkotu nie idzie nic zrozumieć ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum