1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of War nie działa po aktualizacji z lt 2 na lt 3.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez migus11, Kwiecień 14, 2012.

  1. migus11

    migus11 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam xboxa od nie dawna i nie wiem czemu grałem sobie w Gears of War 3 na lt 2.0, wysłałem na aktualizacje do 3.0 i już mi nie działa. Wyskakuje błąd: "Płyta nie jest obsługiwana", a inne gry(sprawdzałem tylko na Dircie 3) działają. Nie wiem czemu tak się dzieje i co mam zrobić żeby sobie w te Gearsy pograć. Proszę o pomoc, dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Musisz dograć topologydata do obrazu.
    Jeśli nagrywałeś Ihasem z LT MAX to możesz obraz wyciągnąć z płyty, jeśli nie to jeśli masz na dysku przepuścić musisz tylko przez abgx, a jeśli nagrałeś zwykłą nagrywarką i nie masz na dysku to musisz ściągać od nowa.
    Obraz musisz przepuścić przez abgx, aby wgrał topologydata pod LT+3.0 i będzie działać. Wszystkie gry XGD3 będziesz musiał tak robić.
    Na forum w dziale Iso > Artykuły, jest poradnik jak wypalac na LT+3.0
    Pozdrawiam !
     
    1 osoba to lubi.
  4. migus11

    migus11 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, dzięki, a powiedz mi co to dokładnie jest ten lt max, bo ihas to jest rodzaj nagrywarki?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tak, Liteon Ihas 124B dokładnie, LT MAX to oprogramowanie do tej nagrywarki, które pozwala nagrywać gry XGD3 (które są większe od płyty) w 100% a nie jak na zwykłej nagrywarce w 97%, jeśli wypalałeś na zwykłej to nie zrobisz z niej obrazu, niestety.
     
    1 osoba to lubi.
  6. woju1985

    woju1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam zwykla nagrywarke i sprawa wyglada tak:

    obraz gry przepuszczasz przez abgx360 koniecznie w wersji 1.0.6, abgx generuje plik z rozszerzenie .dvd i nagrywasz. Cieszysz sie grą!!!!
     
  7. remospl

    remospl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    160
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Witonia
    Woju ale takie gry jak MW3 The Run już nie nagrasz zwykłą nagrywarką bo one mają rozmiar 8.13 gb a taki rozmiar potrafi nagrać tylko Ihas ;)
     
  8. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nagra tylko że metodą TrunCate, tylko że później nie zrobi z nich obrazu i nie będzie mógł ich zainstalować na dysk - tylko gra z płyty !
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wystarczy nagrać zgodnie z poradnikiem: http://xboxforum.pl/artykuly-31/tut...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum