1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of War

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Lostu, Sierpień 4, 2009.

  1. Lostu

    Lostu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z gears'ami. Otóż przeszedłem całą kampanie na harcore, później postanowiłem przejść na najtrudniejszym i tu się okazuje, że nie mogę, bo "niby" nie przeszedłem na hardcor'ze. Z początku myślałem, że to wina xbox'a, ale jego ponownym włączeniu (po jakiś 30min przerwy) było to samo. Jak odpaliłem kontynuacje kompani zaczołem w 5 akcie i pozostało mi zabić RAAM'a. Zabiłem go i znowu sprawdziłem czy mogę zacząć na najtrudniejszym i dalej nic. Wie ktoś co mogło się stać? Czy to wina X'a czy coś innego?

    Przepraszam jeśli tekst jest zagmatwany .

    PS: Po ukończeniu harcore'a nie grałem w gears'y przez kilka dni.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Może kodów używałeś ?? chociaż raz może użyłeś jeśli tak to dlatego.
     
  4. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    zmieniałeś poziom trudności w trakcie kampanii?
     
  5. lXBOXl360l

    lXBOXl360l Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wystarczy, że przejdziesz mały fragment gry na poziomie normal i już nie pograsz na INSANE
     
  6. Lostu

    Lostu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jesteś tego pewny??? :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum