1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of war3 problem lt 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jazin, Październik 8, 2011.

  1. jazin

    jazin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam dzis przerobilem sobie xbox 360 na lt 2.0 wsadzam Gearsy 3 do konsoli wszysztko ładnie sie właczaja reklamy dopiero jak włącza mi sie ładowanie w grze wyskakuje mi czarny obraz i nic nie idze zrobic pomaga tylko wyłączenie płyty o mam zrobic nie mam najnowszego dashboardu a gearsy 3 nagrywane są na esperanzie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. papus

    papus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gorzupia
    Dodam, że mam taki sam problem ;) Wczoraj przerobiłem swój napęd (liteona) do 2.0 (inne gry śmigają).
    Nagrywałem wersję 'srt-gow3.dvd'
    Wypalane oczywiście na verbatimka z prędkością 2,4x
     
  4. pallino93

    pallino93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    też mam ten problem ale wiecie co, raz wam odpali się gra normalnie a raz nie! mi raz odpaliło potem nie dziś po raz kolejny odpaliło instaluje właśnie na hdd po raz trzeci wypalone 4 płyty wszystkie się zgrywają tylko ten błąd przy włanczaniu pojawia się!:/ i także nie wiem dlaczego.

    dodam że dwie płyty były nagrywane na omedze a dwie na platinum
     
  5. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    LT+ 2.0, obraz SRT, nagrywane Plextor'em, na parenaście razy nie było mowy o jakimkolwiek zacięciu płyty, radzę zainwestować w lepszą nagrywarkę, albo nowy laser w konsoli.
     
  6. pallino93

    pallino93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    heh po wyczyszczeniu pamięci podręcznej 6-7 razy próbowałem i wchodzi do menu:)
    nie wiem co to się dzieje ale jakoś się uruchamia co dziwniejsze znajomy także wyczyścił sobie podręczną pamięć i raz szło raz nie...co to jest?
     
  7. papus

    papus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gorzupia
    Nagrałem płytę jeszcze raz i działa :)
    Zmieńcie layerbreak na:
    I nagrajcie najnowszym Imgburnem.
     
  8. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czy tylko w tym przypadku zmieniamy LayerBreak na 2086912? tzn tylko przy tej grze ,bo gra mi nagle przestała działać i chce ją nagrać ponownie ze zmienionym LayerBreak
     
Wczytywanie...

Poleć forum