1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of Wars 2 zainstalowane na dysku uruchamia się z płyty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pawlllosss, Marzec 11, 2010.

  1. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Witam, kupiłem używaną grę Gears of War 2, zainstalowałem ją na dysku i uruchamiam i słychać, że płyta się kręci w napędzie. Proszę o pomoc z tym problemikiem:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    To nie jest żaden problem:) Płyta może się kręcić ale nie aż tak intensywnie jakbyś grał z napędu.
     
  4. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Plyta w ogole nie kreci sie w napedzie jezeli gra zostala zainstalowana na dysku. Jest mozliwosc ze na poczatku kiedy wkladasz plyte (na rozruch) moze sie chwilke krecic aby zczytac gre, ale potem zatrzymuje sie, nie widze innej mozliwosci.
     
  5. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    No właśnie.. napisał że jak uruchamia gre to się płyta kręci i tak może być.. potem powinno być cicho:)
     
  6. Baldek

    Baldek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    K-g
    Ja mam tak samo, że na początku jest ten "rozruch" a potem cichutko ;)
     
  7. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

  8. radzion18

    radzion18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2009
    Posty:
    254
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Dziwna sprawa, spróbuj usunąć z dysku i jeszcze raz na spokojnie zainstalować.
     
  9. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Mozliwe ze zle sie wgralo cos na dysk. Albo cos z dyskiem nie tego.
     
  10. Felipe501

    Felipe501 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kujawy
    No możliwe.... Ale spróbój wgrać ją jeszcze raz może ma błędy przy inst.
     
  11. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Już mi działa z dysku, po prostu dzisiaj włączyłem i już normalnie działała z dysku.

    Edit:No i kaplica teraz chciałem pograć na multi, zainstalowałem patche i znowu z płyty.

    Edit2:Lekka poprawka, gra uruchamia się z płyty na drugim koncie,na którym mam golda,na tym pierwszym działa z płyty.
     
Wczytywanie...

Poleć forum