1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears_of_War_3_READNFO_XGD3_0800_USA_RF-XBOX360-RRoD problem!!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Lukdus, Październik 17, 2011.

  1. Lukdus

    Lukdus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zadam standardowe pytanie ktore juz nie raz ktos pytal ale nie ma nigdzie konkretnej odpowiedzi,nagralem img burnem 2.5.6 bez zadnych problemow przy nagrywaniu,wsadzam do napedu do konsoli i pojawia sie czarny ekran i miga 3 lapmka,co jest nie tak???juz stracilem z 6 plyt i zaczyna mnie to juz wkur...zdeka....bardzo prosze o pomoc:)!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    jakich plyt uzywasz?
    czy ustawiles w imgburn calculate optimale a poznije truncate?
    czy nagrywałes ten sam obraz moze on jest zly?
     
  4. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  5. Lukdus

    Lukdus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Verbatimami,TAK napewno wersja przerobiona do tych gier...tak wybrałem otpimal itd zrobilem zgodnie z poradnikiem i nic...1 obraz ale nie wydaje sie ze jest zly,podam link z kad wzialem moze to wam powie czy moze to wina obrazu:
    Gears of War 3 (2011) READNFO.XGD3.0800.USA.RF-XBOX360-RRoD | POLSKA WERSJA JZYKOWA ť EXSite.pl - Portal ze wszystkim

    jest ktos w stanie sprawdzic czy te dwa linki beda chulac??
    Batman: Arkham City (2011) 0800.RF.XBOX360-XPG / Polska wersja jzykowa ť Strona 2 ť EXSite.pl - Portal ze wszystkim
    Gears of War 3 (2011) PAL.XBOX360-SRT | POLSKA WERSJA JZYKOWA ť EXSite.pl - Portal ze wszystkim
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    A wymieniales naped kiedys??
     
  7. b0b3r

    b0b3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wwa
    Miałem to samo czyli po wlozeniu kopii z xgd3 czarny ekran i miga 1 ring of death :). Powód? Wymieniłem napęd z H na samsunga, wgralem LT2.0. Kopie bez xgd3 hulały aż miło, a kopie z nowym zabezpieczeniem już nie. Dowiedziałem się ze spoofowane samaungi nie czytają xgd3.
     
  8. Lukdus

    Lukdus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam 2 nagrywarki
    1 na ktorej nagrywam to lite on sohw-16735(stacjonarny)
    2 tsst corp ts-l633c ac01 i jej w img burnie nie potrafie ustawic;/,z tego co wyczytałem wczesniej to niby jest to samsung ale jak wybieram samsunga to jest napisane niepoprawna funkcja(laptop)

    dzis z rana jeszcze chcialem cos z dzialac i jak wsadzam po interfejsie plyte to jest czarny ekran natomiast gdy plyta jest w srodku i odpalam xboxa to po napisie xbox glownym wyskakuje problem e66....stare gry co przerabialem bez tego nowego zabezpieczenia nadal mi chulaja po tym komunikacie jak cos....
     
Wczytywanie...

Poleć forum