1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GH5 błąd płyty

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mate289, Styczeń 4, 2010.

  1. mate289

    mate289 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Spatchowałem obraz Guitar Hero 5 wave patcherem na wave 2 (mam ixtreme 1.5) ustawiłem wszystko w img burn jak w poradniku, i wypaliłem, wszystko nagrało sie ok, tylko podczas weryfikazcji zaczely wystepowac błedy. Płytke włożyłem do xboxa, po czym gra sie zaczęła ładowac, wyskoczył obrazek z gitar hero a po chwili wyskakuje kominkat ze płyta jest porysowana badz zła. Nagrałem na verbatim DVD+R DL. nagrana płyte sprawdziłem agb i wszystko ok. Prosze o pomoc. Z góry dzieki !!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Zle nagrana,nagraj jeszcze raz i w trakcie nagrywania wylacz gg/neta/nie ruszaj myszka-nawet glupie wcisniecie kalwisza moze spowodowac skos bufora i wtedy sektory sie zle nagraja


    PS.Skoro masz 1.5 to powinno ci wave3 normalnie odtworzyc,wiec nie wiem po co przerabiasz-.-
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ixtreme 1.5 i wave 3???? miedzianek??? chyba wave 2
     
  5. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Eeee....Sorka,pokickalo mi sie -.-

    ale i tak plytka zle nagrana
     
  6. mate289

    mate289 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok, dzieki wielkie:* Juz wszystko ok.
     
Wczytywanie...

Poleć forum