1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ghost recon future soldier a aktualizacja

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ptaku2020, Czerwiec 19, 2012.

  1. ptaku2020

    ptaku2020 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gdy chce wlaczyc GR:FS wyskakuje powiadomienie o wymaganej aktualizacji. Domyslam sie ze nie powinienem dawac tak poniewaz wywali mi to cala przerobke i znow trzeba bedzie sie w to bawic od nowa. Da sie to jakos obejsc ? Jesli jak to prosze o pomoc.

    Dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie da sie tego obejsc, jaki masz dashboard, jesli powyzej 13xxxxx to nie wywali przeróbki i jakie lt jest w twoim napędzie

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Musisz zaktualizować bo inaczej nie zagrasz. Najnowszy dash nie rusza LT :)
     
  5. ptaku2020

    ptaku2020 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dash 2.0.13604.0, LT2+

    mam rozumiec ze jak zainstaluje ta aktualizacje to nic mi sie nie stanie ? bede dalej mogl grac we wszystkie gry ?



    edit: topologia w grze oczywiscie zmieniona na 2.0
     
  6. ptaku2020

    ptaku2020 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. ptaku2020

    ptaku2020 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ponawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum