1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ghost Recon future soldier problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez grzegorczyk9, Maj 24, 2012.

  1. grzegorczyk9

    grzegorczyk9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Witam zgrałem ostatnio z internetu od imars próbowałem z mp3 ale dalej mam płyta nie obsługiwana
    w Abgx jest stealth check failed

    Aha czy to mp 3 może być takie byle jakie?
    POMOCY!!!

    EDIT: wie ktoś gdzie znajdę title update?

    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wgraj LT 3.0, skoro nie ma jeszcze TU (jeśli go potrzebujesz). Nie napisałeś, jakie masz LT, Dash'a, napęd, nagrywarkę, płyty.
     
  4. grzegorczyk9

    grzegorczyk9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Własnie ukazało się TU ale nie wiem czemu nadal mi nie działa ale mam tez na dysku tu battlefield 3 Tu nagrywam horizonem mam dasha najnowszego oraz LT 2.0
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    TU zgodne z Media ID gry?
    Sprawdzałeś komunikat o "Topologii" na płycie?
     
  6. grzegorczyk9

    grzegorczyk9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    o co chodzi z tym topology? aha i sprawdzalem media id i jest takie samo

    http://imageshack.us/content_round.php?
    page=done&id=4tHclJ6olaGylauS49XV5N3No83b2g
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    ISO --> Artykuły --> Przyklejone tematy

    Nagraj zgodnie z poradnikiem pod LT 2.0 i sprawdź abgx'em (z zaznaczoną opcją "Disable writes), czy cofnęło "Topologię".
     
  8. grzegorczyk9

    grzegorczyk9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Po pierwsze: nie cofnąłeś "Topologii".

    Po drugie: chciałeś nagrać ucięty obraz?
     
  10. grzegorczyk9

    grzegorczyk9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
  11. fanfnanan

    fanfnanan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam,
    Miałem dokładnie taką samą sytuację.
    Przywróc topologię przy pomocy „Xbox Backup Creator”, następnie wypal za pomocą „ImgBurn”. Zainstaluj grę, restart konsoli. Wrzucasz jakąś mp3 na pendrive którego podłączasz pod konsolę, uruchamiasz nutkę i uruchamiasz grę. Nic się nie tnie i ładnie chodzi. Po uruchomieniu gry możesz wyłączyć odtwarzanie muzyki.
    Link do poradnika z cofnięciem topologii i nagraniem gry: http://xboxforum.pl/artykuly-31/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-125826/

    Pozdrawiam.
     
  12. grzegorczyk9

    grzegorczyk9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Pobrać pełny obraz z sieci i nagrać zgodnie z poradnikiem (ISO --> Artykuły --> Przyklejone tematy).
     
  14. grzegorczyk9

    grzegorczyk9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  16. grzegorczyk9

    grzegorczyk9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    nie działa ani mp3 ani title update a topology cofnięta proszę o pomoc

    Edit: jaki ma być layerbreak bo mam 2086912
     
  17. Skipper17

    Skipper17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jeżewo
    Też mam problem z ową grą lecz troszkę inny.. mam LT 2.0 i gdy nagrałem Ghost Recon na płytę EMTEC to pokazało że nagrało się powodzeniem (100% wszystko ładnie) i gdy włożyłem do xboxa mogłem grać bezproblemowo ale niestety skończyło się na początku drugiego poziomu.. otóż w pewnym momencie gra mi się zacieła i ciągle był symbol loadingu lecz nic się nie działo.. próbowałem więc wyłączyć i jeszcze raz włączyć i tryb dla 2 graczy działał normalnie ale kampania nie chciała... za 3 razem jak próbowałem włączyć grę to już od razu po naciśnięciu : zagraj w grę , wyskakiwał komunikat : wyczyść płytę miękką ściereczką :/ próbowałem nagrać grę jeszcze raz ale wyskakuje to samo :( nie wiem o co chodzi.. dlaczego najpierw grałem normalnie cały 1 poziom a potem się zacięło i już wgl nie chciało się włączyć ?
    Przepraszam że się tak rozpisałem ;)
     
  18. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przeczytaj poradnik, to wszystko będziesz wiedział.

    iHAS
     
  19. grzegorczyk9

    grzegorczyk9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    a perform opc before burn jak nie zaznaczy się to coś nie zadziała bo nie ustawiłem
     
  20. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Może nagrywać się ze zbyt dużą prędkością i gra nie zadziała.
     
  21. grzegorczyk9

    grzegorczyk9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Czyli jak to nagrać? bo jeszcze w booktype nic nie zmieniałem albo z tego źródła nie działa
     
Wczytywanie...

Poleć forum