1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Giana SISTERS

Temat na forum 'Arcade' rozpoczęty przez Jabar, Marzec 30, 2013.

  1. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1122
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pojawiła się nowa gierka ARCADE : GIANA SISTERS - zobaczcie:



    AWSOME !!!!
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Truskawkaaa15

    Truskawkaaa15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska ( niestety )
    Mam, fajne, ale stoję na 2 lvl :/
     
  4. kokos0

    kokos0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    Super, powtórka z commodore. Ach to były czasy, granie całą noc. Ale grafika się zmieniła :)
     
  5. PoIse

    PoIse Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W domu
    KOKOS0 ten coi sprzedaje miencrafty na jednym koncie :)
     
  6. marlowe27

    marlowe27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    mam pytanie, jeśli mam przerobioną konolę i nie mam podłączonej do internetu to mogę tą grę jakoś kupić czy ściągnąć?
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1122
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  8. marlowe27

    marlowe27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    mam RGH, tylko skąd ją można ściągnąć, ja korzystam z darkwarez,peb.pl,dvhk ale tam jej nie ma :(
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1122
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    poszło PW :D
     
    1 osoba to lubi.
  10. marlowe27

    marlowe27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    czy te gry "arcade" gdzieś indziej się wgrywa do konsoli niż pozostałe?
    Pytam bo ściągnąłem, rozpakowałem, wgrałem do swojego katalogu ale konsola gry nie widzi....

    edit - już ok, musiałem ją przegrać do innego katalogu niż pozostałe gry i ukazała się w "arcade live" - także jest ok

    ostatnie pytanie , jak w tej grze włącza się grę na dwa kontrolery dla 2 graczy ?
     
  11. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1122
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie włącza się, jest tylko single player.
     
  12. marlowe27

    marlowe27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    uuuuu no to masakra :((
     
  13. CzeskiFilm

    CzeskiFilm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    43
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ja mam tak że mam folder hdd\gry\i tu wgrywam wszystkie gry tzn te zwykłe i te z xbla i później w głównym menu mam już automatycznie posegregowane w folderze gry i gry xbla
     
Wczytywanie...

Poleć forum