1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gitara do xbox'a

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Reji, Marzec 13, 2010.

  1. Reji

    Reji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn
    Witam ostatnio kupiłem gitarę gibson taką jak na tym zdięciu
    [​IMG]
    I zastanawiam się od czego konkretnie jest to wejśce
    [​IMG]
    Dodam jeszcze że idealnie pasuje tam kabel od telefonu (nie mylić z tym od internetu).:confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kuzarek

    Kuzarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    265
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów wlkp.
    Jest to wejście na ładowarkę

    chyba:D
     
  4. Reji

    Reji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn
    wontpie. Dodam że nic niema o tym wejściu w instrukcji
     
  5. Kuzarek

    Kuzarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    265
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów wlkp.
    widziałem kiedyś na allegro charge kit do gitary teraz tego niema ale poszukaj w googlach
     
  6. josephb

    josephb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    w instrukcji do gh2 masz ze do podłączenia w przyszłości stópki do efektów (spotkałem się z opinią że do star power)
     
  7. glaz_biker

    glaz_biker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    piaseczno
    tez sie nad tym zastanawialem. myslalem, ze to moze jakis sposob na podlaczenie przewodowe ale generalnie to nie mam pojecia
     
Wczytywanie...

Poleć forum