1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gitara

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wojtakus, Styczeń 1, 2010.

  1. wojtakus

    wojtakus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica
    Witam

    czy gitara od GITAR HERO bedzie współpracować z grą ROCK BAND?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
  4. Szemron

    Szemron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak niezaleznie w jakiej wersji
     
  5. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak, będzie działać.
     
  6. bebol22

    bebol22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    co czlowiek zrobi zeby nabic posta - napisze to samo co inna osoba.

    Gitara od dowolnego GH wspolpracuje z RB 1 i 2. Natomiast Stratocaster z RB nie wspolpracuje z GH 3 i starszymi.
     
  8. wojtakus

    wojtakus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica
    dzieki serdeczne za odpowiedz
     
  9. El Krychu

    El Krychu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    a będzie dzialac z GH w RB: The Beatles? I czy do RB:TB można brać perkusje z GH i czy mozna pograc w RB:TB jesli ma się tylko gitarę, a nie ma się mica?
     
  10. Szemron

    Szemron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak mozna grac, gitara bedzie dzialac. Nie mozna grac tylko na padzie.
     
  11. El Krychu

    El Krychu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Ok dzięki! Czyli jak mam gitarę od GH to pogram bez problemu w RB:TB? I co tylko na padzie, nie rozumiem..
     
  12. Szemron

    Szemron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak, chodzilo mi o granie w RB na padzie. Mozesz nacisnac dziekuje :D.
     
  13. El Krychu

    El Krychu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Aha czyli sama gitarka w RB:TB wystarczy? To fajnie :)
    Kliknę :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum