1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gitary do xboxa 360

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Nowis, Marzec 1, 2010.

  1. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czy gitary od xboxa 360 będą kopatybilne z PC i na odwrót ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    Te na USB na 100%, bezprzewodowe to wiem, że Les Paul działa na obu.
     
  4. Janol23

    Janol23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    266
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    STG
    jak to ja słyszałem ze jak są do usb to na pc nie !!
     
  5. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    Nie masz racji - przykładem są gitary Gibson Explorer które działają i na PS,Xboxie i PC :)
     
  6. methos23

    methos23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrów Wlkp.
    Mi na kompie nie chodzi .
     
  7. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no wypowiadać się dalej ;d
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    u mnie zarowno xplorer jak i Stratocaster dzialaja na PC ;) Sciagnijcie stery ze strony MS :p
     
  9. szefdomel

    szefdomel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Potwierdzam, gitary GH po zainstalowaniu sterowników śmigają aż miło na PC.
    Testował ktoś te do Rock banda?
     
  10. Szemron

    Szemron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak, dzialaja... ;p
     
  11. glaz_biker

    glaz_biker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    piaseczno
    jak mam gitarke z gh5 to moge ja podlaczyc do kompa przez odbiornik ms czy moge kablem bo tam jest jakas wtyczka w gitarze chyba na kable sieciowy?
    to jednak nie jest kabel sieciowy ;p
     
  12. glaz_biker

    glaz_biker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    piaseczno
    to jak z tym bedzie?
     
  13. GrooBass

    GrooBass Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolne Miasto Gdańsk
    A ja mam takie pytanie:
    Czy gitarę od PS2 / PC można podłączyć do Xpudła?
     
  14. freaq1

    freaq1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No ja właśnie kupiłem Guitar Hero 5 do X'boxa 360. Wcześniej miałem GH World Tour na PC razem z tym bezprzewodowym odbiornikiem i na kompie działała gitara. Podłączyłem do Xboxa i niestety ;/ Jakieś rozwiązanie na to jest? Bo szkoda mi nowej gitary kupować...
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie ma czasem gitara synchronizacji z konsolą bez używania czegokolwiek doczepianego;) Moja taka była guzik synchronizacji jak na padzie
     
  16. freaq1

    freaq1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No myślałem o tym ale kiedy odpiąłem ten odbiornik to diody na gitarze zaczeły świecić, wariować ;d
     
  17. Klocek

    Klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak powinno być, chwilę muszą powariować. Pierw klikasz ten guzik na gitarze, a następnie ten sam guzik na klocku i wtedy się to synchronizuje. Jak naciśniesz guzik tylko na gitarce to nic się nie zmieni.
     
Wczytywanie...

Poleć forum