1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Głos z headseta na głosnikach

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez michal198989, Kwiecień 19, 2011.

  1. michal198989

    michal198989 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak mozna puscic dzwiek z headseta na glosniki, a mikrofon normalnie działał ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    Nie można tak zrobić.
     
  4. termit92

    termit92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    .... Klikasz przycisk guide(X środkowy na padzie)przechodzisz w prawo do samego końca->preferencje->głos->wyjście głosu-> zaznaczasz "odtwarzaj przez głosniki".
    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum