1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Głośniki Creative inspire t6100 + Sound Blaster X-fi Extreme Audio - problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Bełek, Lipiec 7, 2009.

  1. Bełek

    Bełek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krapkowice
    Kupiłem wczoraj głośniki Creative inspire t6100. Podłączyłem je do mojej karty muzycznej Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio ale nic nie działa. Instalowałem nowe sterowniki, grzebałem w opcjach ustawień głośników itd ale nic to nie daje.

    Do Subwoofera mam podłączone wszystkie głośniki oraz zasilanie a z niego wychodzi kabelek do karty muzycznej z końcówkami w kolorach żółtym, czarnym i zielonym. W mojej karcie muzycznej zaś mam 4 wejścia: pomarańczowe, szarawe, zielone niebieskie.

    Mój system to oryginalny Windows XP.

    Jakby ktoś mógłby mi poradzic w tej sprawie to będę bardzo wdzięczny bo krew mnie już zalewa. Formata narazie nie chce robić bo liczę, że rozwiążę sprawę bez niego
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    1)poszukaj w opcjach dzwiekowki/w instrukcji ktory kolor wejscia to ktory kanal(z glosnika:zielony to przod,czerwony mikro,pomaranczowy to tyl,czarny to sub)
    2)przestaw dzwiekowke na glosniki 5.1 po czym wlacz TEST KANALOW(gdzies w THX SETUP powinno byc)
    3)podlacz pod zielony sluchawki i jak dziala tzn ze cos z glosnikami nie tak
     

Wczytywanie...

Poleć forum