1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

głośniki do xboxa 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fufu7k, Maj 7, 2010.

  1. fufu7k

    fufu7k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem x360 najpierw dzięki pomocy forum uporałem się z podłączeniem xa do inernetu teraz pora na głośniki
    jako iż w monitorze nie posiadam głośników ani wyjścia hdmi (x podłączony przed dvi) nie mam w xboxie dźwieku. Moje pytanie brzmi czy posiadając głośniki do kompa 5.1 Creative gigaworks g500 mogę w jakiś sposób podpiąć do nich swojego x'a " z tyłu subwoofera mam jedno wolne miejsce z napisem "aux in" natomiast w płycie głównej wszystko zajęte. oto zdjęcie tyłu woofera http://www.tomshardware.pl/consumer/20051122/images/g500_3.jpg jeżeli któs byłby na tyle uprzejmy żeby napisać jak i co musiałbym kupić to byłbym bardzo wdzięczny


    pozdrawiam wszystkich graczy.

    ps. jeżeli takie podłączenie będzie możliwe to czy da się słuchać muzyki z komputera i jednocześni mieć dźwięk w grze ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fazarro

    fazarro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  4. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    musialbys kupic sobie adapter audio do ixa. ja mam podobne logitechy i mam je podlaczone pod chinche do tv, bo nie ma w nich wejscia opytcznego. a jak chce je zuwyac pdo kompem to muse przelaczyc kabel. takze mam glos albo z TV albo z kompa.
     
  5. fufu7k

    fufu7k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie zależy mi nawet na 5.1 tylko żeby ogolnie był jakikolwiek dźwięk w grach..
     
  6. fufu7k

    fufu7k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Loles

    Loles Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    jesli masz vga kabel do x'a, to powineienes miec tez chinche do dzwieku, bialy i czerwony, prawda? jesli masz aux in, to spoko mozesz podlaczyc dziwek z x'a, tylko teraz, czy potrzebujesz przejsciowki z chinch na minijack stereo, bo na tym zdjeciu szczezrze powiedziawszy g... widac:) jakie jest wejscie aux in chinch (dwa otwory bialy i czerwony), czy minijack (jeden mniejszy otwor)?
     
  8. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli to aux in jest w postaci minijacka to tak. Guzik widać na tym zdjęciu woofera.
     
  9. fufu7k

    fufu7k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kabel od xboxa mam taki ze odchodza od niego 3 kabelki bialy czerwony i żółty w subwooferze napewno jest aux in ale nie wiem czy to minijack taka mała dziurka jak do słuchawek do mp3. czyli co musze kupić żeby podłączyć te kable pod subwoofer? i czy będzie można na raz słuchać muzyki i mieć dźwięk w pro evolution soccer :)
     
  10. lukeskajloker

    lukeskajloker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Audio adapter w Elitach jest dodawany a na allegro to koszt 30zl
     
  11. fufu7k

    fufu7k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pomylilem pojęcia kabel mam dokłądnie taki sam jak na tej aukcji Nowy kabel composite (1015037958) - motoAllegro ale go nie używam ponieważ xa mam podłączonego pod dvi moje pytanie brzmi co musze kupić żeby podpiąć ten kabel pod wejście aux in z tyłu moich głośników.
     
Wczytywanie...

Poleć forum