1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

glosniki+xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wwwsewe, Wrzesień 13, 2011.

  1. wwwsewe

    wwwsewe Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam kupilem sobie wczoraj w MM kabel do monitora zeby grac na monitorze na xboxie i kupilem sobie glosniki,okazalo sie ze nie moge ich polaczyc do xa ,jest tylko zielony kabelek do kompa(sa 2 glosniki,wzmacniacz) i moje pytanie brzmi czy moge jakos podlaczyc xa pod te glosniki?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jaki kabel kupiles ?
     
  4. wwwsewe

    wwwsewe Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no do monitora kabel vga z microsofta no te co do monitora moge podlaczyc,wejscie do xboxa i wejscie gdzie sa 2 kabelki bialy i czerwony,ale nic wiecej nie bylo :)
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    musisz miec taki kabel do ma takie wyjscia do dzwieku.np kable vga do podłączenia xa do monitora maja takie cos
     
  6. wwwsewe

    wwwsewe Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    heh a dokladniejjakies linki allegro :)
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    do tych musisz podłaczyc i jak dobrze pamietam co musisz mieć przejsciówki z na ten wtyki od glośników lub dokupić sobie taki kabel. i są dwa dlatego ,że jest prawy lewy kanał
     
  8. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Musisz miec kabel lub przejsciowke cinch --> jack np to
     
  9. FoX94

    FoX94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeżeli masz Kabel VGA al'a microsoft (lub oryginał)to musisz podpiąć PRZEJŚCIÓWKA GNIAZDO JACK 3,5 NA GNIAZDO 2x RCA (1768269457) - Aukcje internetowe Allegro
    Pod chinchy wychodzące z kabla VGA... (czerwony i biały) i podłączyć jacka z głośników do w/w przejściówki.
    Mam nadzieje że klikniesz przydatne ;)
     

Poleć forum