1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Głośniki

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez himus11, Wrzesień 6, 2009.

  1. himus11

    himus11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Witam jako że mam tylko jedne głośniki musze za każdym razem gdy chce grać na xboxie odłączyć głośniki od kompa i wpiąć do kabla od xboxa.Czy jest jakiś sposób by podłączyć kompa i xboxa równocześnie do jednych głośników.Tak żeby nie trzeba było co chwile przełanczać?pozdrawiam himus11
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    da rade ale dzwiek bedzie mixed(naraz z pc i x360)
    chyba ze cos w stylu przelacznika kvm,ale nie wiem czy do dzwieku sa
     
  4. himus11

    himus11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    czyli musze podłączyć przejściówke x2 wejście jack x1 wyjście jack?
     
  5. trzepak

    trzepak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    Mam ten sam problem. Xbox podlaczony pod monitor w ktorym nie ma glosnikow wiec dziwiek jest podlaczony przez compositedo glosnikow przez malego jacka i jesli chce sluchac miuzyki z kompa musze przelanczac wtyczke a jak chce pograc to wtyczke od xboxa i nie wiem co z tym zrobic? Aaa i mam ta przejściówke x2 wejście jack x1 wyjście jack i nie wiem czy to ona jest slabej jakosci ale pewnie tak bo jak podlanczam to glosniki przednie harcza;P
     
  6. Szweł

    Szweł Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jaką przejściówkę trzeba zakupić żeby podłączyć głośniki Creative T310 (wejście - jeden jack.
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    taksa sama. rozdzielac 1x meski jack -> 2 x zennski jack
     
  8. Szweł

    Szweł Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czemu tak, skoro głośniki zakończone są jednym męskim... to w takim przypadku włożę ten męski w jeden żeński i uzyskam to samo czyli z jednego męskiego będę miał... jeden męski....
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    pozwol ze wytłumacze :)
    jeden meski jack z przejsciowki do kompa
    do jednego zenskiego jacka z przejsciowki głosniki a do drugiego kabel od xbosa (po uprzedniej reduckji z 2 x chinch na 1x meski jack ofcoz)
     
  10. Szweł

    Szweł Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale ja nie korzystam z tych głośników w kompie :) są przeznaczony stricte do boxa
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  12. Szweł

    Szweł Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i teraz wszystko jasne :) dziękuję.
     
  13. Szweł

    Szweł Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sorry za post jeden pod drugim, ale skoro minęły 4 miesiące i piszę z innym zapytaniem, to jakoś mi tu "edyta" nie pasowała :)

    moje wysłużone Creative Inspire T3100 nie przeżyły Nowego Roku... jak? nie pytajcie lepiej :)

    no i teraz mam dylemę. co nowego zakupić niemal stricte pod xklocka (trochę muzy poleci przez nie, baaardzo żadziej jakiś film). interesują mnie TYLKO 2.1, w dobrej cenie, z dobrym dźwiękiem :)

    T3100 ponownie nie kupię ze względów dźwiękowych i wygody.... fakt, cena była dobra jakość basu w miarę ok, ale satelitki już nie łapały dobrze wysokich głośności, rzekłbym nawet, że przy średniej głośności zaczynało się rzężenie, przy mocniejszym pogłośnienu nie brzmiały już w ogóle. bass natomiast, zależnie od gry trzeba było ustawiać indywidualnie... przy słabszych głośnościach było sympatycznie, ale nie na tym rzecz polega, by grając wyciszać pokój by usłyszeć dźwięk :)

    w oko wpadły mi teraz EasyTouch Et-615 Metro... niby większa moc (co dla mnie w tym przypadku bardzo ważne) satelitek o 65%, subwoofera o niemal 20%, dobre oceny użytkowników, zaje..sta cena, ale... ta recenzja już trochę martwi...

    pytam więc was. czy macie jakieś własne odczucia co do w/w głośników, ew jakieś dobre polecić możecie?
     
  14. sz3fu

    sz3fu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Wybaczcie że zapytam ale nie mam w sumie gdzie
    mam monitor gatewayfhd2400 od niego wychodzi kabel hdmi pod konsole , wtyczke component rozebrałem i wcisnąłem nad hdmi przy konsoli .i dwa czincze idą w mini jacka a ten w karte dźwiękową realteka , i teraz moje pytanie , dlaczego wcześniej miałem dźwięk a po formacie go nie mam , próbowałem chbya wszystkiego co mi do głowy przyszło i nie działa proszę pomóżcie bo gra bez dźwięku to gra bez sensu
     
  15. sz3fu

    sz3fu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm mógłby ktoś pomóc?
     
Wczytywanie...

Poleć forum