1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

glosny naped w X-ie lite-on ?? grafika na mmonitor rozdzielczosc?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez maxkb88, Grudzień 28, 2010.

  1. maxkb88

    maxkb88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam zakupilem xboxa elite z plyta jasper-a 150w zasilacz z lite-onem i zdaje mi sie ze zbyt glosno kreci na poczatku plyte to normalne ?? jak zamkne posta kieszen to slysze ze tak jakby szukalo plyty i cos wirowalo (silniczek) nie wiem czy tak ma byc czy to jakas wada czy co ... (dodam ze jak gram z gry z plyty to nic sie nie wiesza obraz jest plyyny ...) drugie pytanie to ciekawi mnie jaka rozdzielczosc ustawic w ustawieniach dodam ze gram na monitorze 22`LCD HP

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak, to normalne, że napęd buczy jeśli odczytuje płytę ;] Co do monitora - ustaw taką rozdzielczość jakiej używasz na PC przy tym monitorze.
     
  4. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    on pisze,ze jak posta kieszen zamyka to cos mu wiruje,czyli jednak jest cos na rzeczy bo jedyne co moze sie wtedy dziac to przesuniecie lasera,trwajace ze 2sekundy,a rozdzielczosc ustawiaj maksymalna raczej
     
  5. maxkb88

    maxkb88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiruje przez ok5 sekund na pustym i czasem jak gram zplyty to slychac cos jakby haratalo ale to przez pare sekund ? co do rozdzileczosci to wrescie jaka 1280 ? czy wieksza dac max 1640 chyba moge na tym monitorze
     
  6. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    to ,,haratanie'' to chyba laser czytający płytę
     
  7. maxkb88

    maxkb88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale to normalnie ze tak robi czy juz zajechany jest ten laser?
     
Wczytywanie...

Poleć forum