1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Głośny zasilacz, konsola bez gwarancji.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Vister, Styczeń 20, 2012.

  1. Vister

    Vister Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    165
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Centrum
    Witam ;)
    Posiadam dwu letnią slimke 250gb ;)

    Na początku nie zdawało to się być problemem, jednak ostatnio zasilacz mi dokucza strasznie... Jest o wiele głośniejszy od samej konsoli (która mimo startych łożysk na wentylatorku jest dosyć cicha)...

    Sam zasilacz jak i konsola mają dużo otwartej przestrzeni (no, zasilacz trochę ciasno ma, ale przepływ powietrza dobry i do tego gdy kłade go na biurku to tak samo głośny jest).

    Zasilacz buczy, słychać jego wentylator... Czyściłem go, przedmuchiwałem... NIC

    Mam REV 2, i konsole bez gwarancji :/
    Nie wiem co robić...

    Wyślą mi nowy zasilacz bez gwarancji czy jak? Opłaca się dzwonić? Lub może macie jakieś inne pomysły jak wyciszyć bądź naprawić zasilacz?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    a rozbierales go ??,mozemy sie dogadac mam na stanie nowy zasilacz do slimki,zrobie aukcje na allegro....

    odezwij sie na pw
     
  4. Vister

    Vister Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    165
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Centrum
    Kupowac nie mam zamiaru ;)

    Inne pomysly?
     
  5. Dosiapl

    Dosiapl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    598
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sanok
  6. Lewis

    Lewis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    103
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wola śląsk
    ale macie problemy :D przykryj kocem to bedzie cichy :D ,a tak na serio jak masz moze szafke nad ziemia troche wysoko na nogach to wloz pod szafke i bedzie ciszej jak tak mam rok i nic sie nie dzieje ;D przeplyw powietrza ma dobry
     
  7. Vister

    Vister Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    165
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Centrum
    Nie będe go zamykał w ciasnej szafce :)

    Nikt nie udzieli jakiejś pożądnej odpowiedzi?


    @EDIT

    A czy bez gwarancji wyślą mi nowy zasilacz?

    I czy warto rozbierać?
     
  8. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    brak gwarancji =brak wsparcia techniecznego itd...
    CZAISZ???


    I czy warto rozbierać?-sam sobie na to odpowiesz,chyba pocos sie rozkreca,ulepsza na swoj sposob,google nie boli
     
  9. Vister

    Vister Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    165
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Centrum
    No niby tak, ale nie byłem tego pewien. Dlaczego? Myślałem, że może patrzą na numer ID zasilacza i coś tam robią...

    No nic, rozbieram, czyszcze i wogóle :p
     
  10. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    najlepiej zmierz wymiary wiatraczka iposzukaj na allegro wydajniejszych zamiennikow+ slaby opornik na przelotce -zeby wolniej chodzil
     
  11. Vister

    Vister Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    165
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Centrum
    Gdybym się jeszcze do wnętrza dostać mógł....

    Żaden śrubokręt nie pasuje :/

    Kurde, wszystkie patrzyłem...

    Pierwszy raz podczas modowania CZEGOKOLWIEK spotkałem się z czymś takim, że śrubokręt nie pasuje...
     
Wczytywanie...

Poleć forum