1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

głosu nie ma jest braz

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Anthony93, Styczeń 22, 2009.

  1. Anthony93

    Anthony93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam problem a dokładnie mam obraz na x boxie ale nie mam dźwięku .po dłaczyłem wszystkie kabelki biały do białego czerwony do czerwonego i nadal nic co mam zrobić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    zakładam że masz kabelek z takim przełącznikiem TV-->Hdmi i podłączasz go do telewizora HD. Musisz pokombinować z kabelkami od dźwięku (czerwony i chyba biały). Spróbuj je poprzekładać do innych wtyczek. Nie pamiętam dokładnie do których ale jak pokombinujesz to na pewno wszystko będzie ok.;)
     
  4. Anthony93

    Anthony93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale ja nie wiem czy to jest hdmi czym to się rózni bo mam 6 kabelków i 6 dziurek

    ale od tych zielonych niebieskich i takich innych ?

    edit
    3989285 moje gg

    edytuj posty.
     
  5. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. Anthony93

    Anthony93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ja podlaczyłem biały do białego czerwony do czerwonego tak ma być ?
    a mozę cos w ustawieniach tv jest źle ?
     
  7. Anthony93

    Anthony93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moze mi ktoś powiedzieć dokładnie po polsku bo jestem laikiem (co zresztą pewnie widać )jeśli chodzi o konsole
     
  8. Anthony93

    Anthony93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam telewizor samsung lcd 37 cali i on ma napisane "hdready" ten kabelek od xboxa do telewizora co prowadzi przełączyłem na tv i podlaczyłem biały do białego czerwony do czerwonego żołty do żółtego włączam konsole a tu jest obraz nei ma głosu . Zrobiłem coś źle ?
     
  9. zciwo

    zciwo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy czasem nie na componencie na nowym dashu czasem brakuje dźwięku?
     
  10. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Na HDMI występuje ten problem, więc na Component powinno być ok.

    Anthony93 kup kabel HDMI i zobacz czy będzie ok, cena kabla nie gra roli.
     
  11. Anthony93

    Anthony93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    offtopic 3989285 moje gg napisz to omówimy sprawe oki ? bo nie chce tracić kasy na kabel
     
  12. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Sygnał przesyłany jest cyfrowo więc możesz kupić kabel nawet za 20zł i jakość powinna być bardzo dobra. Kasa na pewno nie pójdzie w błoto.
     
  13. Anthony93

    Anthony93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zciwo a co to jest ten dash i co zrobić ?
     
  14. Anthony93

    Anthony93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    xbox z 2004roku :D

    a to HDMI Conversion Kit ? by coś pomogło ?
    bo mi się wydaje że mam za starą konsole a za nowy telewizor
     
  15. Anthony93

    Anthony93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy ten kabelek hdmi mozna kupić w sklepie komputerowym np . Vobis ? Gdzie to można dostać ?
     
  16. Anthony93

    Anthony93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  17. Anthony93

    Anthony93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie mam wejścia na ten kabelek hdmi
     
Wczytywanie...

Poleć forum