1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

główne menu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nozo, Luty 7, 2010.

  1. nozo

    nozo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    XBOX 360 ELITE 120GB JASPER IDEALNY DO PRZERÓBKI (897603639) - Aukcje internetowe Allegro

    jak zrobić żeby ustawić w menu temat z gry? np jak w tamtym linku. Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Predator2000

    Predator2000 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Normalnie w opcjach masz gotowe motywy.
     
  4. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Możesz też kupić sobie lepsze motywy za Microsoft Points, bo na dysku są zwykłe które zmieniają tylko obrazek w tle a Premium są płatne.
     
  5. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    Te zwykłe to można w opcjach ale jak chcesz lepsze z tych nowych gier to musisz połączyć się z xbox live i kupić albo ściągnąć za free
     
  6. nozo

    nozo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i gdzie to moge zmienic? wchodze w ustawienia systemu i co dalej ?
     
  7. Morlun55

    Morlun55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lidzbark Warmiński
    1. Kopiujesz jakiś obrazek na Pendrive'a
    2. Podpinasz do X'a
    3. W menu głównym wybierasz biblioteka obrazów
    4. Wybierasz opcje "urządzenie przenośne"
    5. Wybierasz obrazek
    6. Wybierasz opcję ustaw jako tło czy coś takiego
     
Wczytywanie...

Poleć forum