1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

głowny profil na x360

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez sykus69, Styczeń 8, 2009.

  1. sykus69

    sykus69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam pytanie jak zmienic głowny profil ktory odrazu sie zalącza odrazu po wlaczeniu konsoli?? prosze o pomoc:) albo jak usunąc profil
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    jak odpalisz konsolę to masz aktywną zakładkę na "cd". gałką raz w prawo robisz i tam masz profile.
     
  4. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    pozycja Moja konsola druga zakładka wchodzisz i jest opcja "przełącz profil"
     
  5. sykus69

    sykus69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja wiem jak sie przelacza profile ale nie o to mi chopdzi. tylko jak ustawic ten glowny bo jak mi sie wlacza to nie na ten co chce odrazu nie chcem za kazdym razem przelaczac;/ albo jak usunąc profil jakiś
     
  6. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    wciśnij środkowego x'a na padzie i weź wyloguj. i wtedy idź tam gdzie pisałem. Poza tym tak trudno pokombinować samemu, to są takie podstawy że podejrzewam że w instrukcji obsługi są opisane...
     
  7. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    ustaw ten profil który chcesz żeby się logował wciśnij środkowy guzik na padzie przejdź do zakładki ustawienia tam jest opcja profil wejdź i opcja automatyczne logowanie ustaw włączone
     
  8. sykus69

    sykus69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki tajson:) a obcy Ty chyba sam nie wiedziales o co mi chodzi wiec sam poczytaj instrukcje;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum