1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Głupie pytanie - MGC

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xCinek, Sierpień 22, 2009.

  1. xCinek

    xCinek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    mam pewne pytanie, może z dupy, ale mnie to trochę irytuje... ;d

    jak tworzyłem konto na xbl zrobiłem fotke awatarowi, taką jak jest tu

    [​IMG]


    a ostatnio zrobiłem inne zdjęcie, i chciałbym żeby ono było w tym mini-profilku którym dałem wyżej...

    jak wejde na profil mgc - xCinek91 on MGC :: MyGamerCard.net Xbox Live Profiles to to nowe zdjecie tam jest, ale nie ma go na tej sygnaturce... troche mnie to denerwuje, trzeba to jakos recznie zaktualizowac czy samo po jakims czasie sie zrobi?




    a i przy okazji, ciągle na profilu mgc ukrywam gry w których nie mam żadnych osiągnięć, a one ciągle po jakimś czasie i tak tam wracają, nawet jak w te gry nie gram :| normalne?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xCinek

    xCinek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    w profilu - tak.

    ale na sygnaturce już nie... :|
     
  4. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    od nowa karte wygenerowac trzeba zapewne tak rozkminilem;]
     
  5. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam ten sam problem i regenerowanie od nowa nic nie daje! POMOZCIE!
     
  6. Xaron

    Xaron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jak już jest temat o MGC to też mam problem nie wiem dla czego nie mam pokazanych gier w jakie grałem wie ktoś dlaczego???
     
  7. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    No bo masz włączone ze nikt nie może tego widzieć przecież pisze "privacy settings enabled"
     
  8. Xaron

    Xaron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    No to jak to włączyć ???????
     
  9. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    najlatwiej logujesz sie na xbox.com,wchodzisz w zakladke privacy settings(musisz miec ustawiony jezyk na kraj w jakim jestes zarejestrowany,najlepiej uk/usa) i ustawiasz wsio na everyone


    inny sposob:logujesz sie do live,wchodzisz w edytuj profil,ustawienia prywatnosci>ustawiasz wsio na WSZYSCY
     
  10. Xaron

    Xaron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    miedzianek wielkie dzięki za pomoc już mam
     
  11. Marcin195

    Marcin195 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zbąszyń
    A ja też mam ten sam problem, w mojej sygnie jest taki jaki powinien być, ale to już inna strona jest, a na MGC jest tak jak po prawej koło nicku stare zdjęcie, a wolałbym na MGC mieć OK bo tam są lepsze te sygny :(


    EDIT: O widzę, że już się naprawiło :), temat można chyba Lock
     
Wczytywanie...

Poleć forum