1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Glupie pytanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez BvraS, Lipiec 7, 2010.

  1. BvraS

    BvraS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódz
    Chce sie dowiedziec przewnych rzeczy jezeli sciagam gre np Alan Wake ma wave 6 i przerabiam go na wave 3 o pozniej znow przerabiam go na wave 6 to czy zajmuje tyle samo co swiezo pobrany wczesniej i czy to jest bezpieczne ? Czy lepiej pobrac od nowa gre ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jacek1993

    jacek1993 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mysłowice
    Ja mam pytanie odnośnie gry assassins creed 2. Zrobilem test abgx 360 i otrzymałem coś takiego:
    Wrzuta.pl - ac2
    Czy mogę ten plik nagrać na płytę i będzie działał na xboxie? Mam elite 120 GB ixtreme LT (niedawno przerobiony)
    Plik ma SSv1 ale mnie nie zależy żeby grać online w tą grę (nie mam konsoli do neta podpiętej)
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    %BvraS - tak, bedzie taki sam. Sprawdzisz w abgx i bedzie ok.

    jacek1993 - gra bedzie dzialac, po prostu tego relasu nie ma w bazie.
     
  5. jacek1993

    jacek1993 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mysłowice
    Dzięki za odpowiedź :)
    Jak będę miał płytkę to nagram i zobaczymy co z tego będzie ;)
     
  6. TechniX

    TechniX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    jacek nie ma znaczenia czy będziesz grał podpięty czy nie do neta ta gra musi mieć SSV2 napraw obraz inaczej większa szansa na ban ale i tak pewnie kazdy i tak dostanie przed świętami ;)
     
  7. jacek1993

    jacek1993 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mysłowice
    Ale jak ja nie chcę grać przez neta w to w ogóle, to też muszę na SSv2 podmieniać?
    dodam że moja konsola nie jest podpięta do internetu
     
Wczytywanie...

Poleć forum