1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Głupie pytanie

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Dimitri, Luty 5, 2009.

  1. Dimitri

    Dimitri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam takie głupie pytanie bo nie wiem jak można sprawdzić czym jest konsola przerobiona czy coś lutowane czy wgrane jakieś oprogramowanie bo koleś jak przerabiał to muwił że bez utraty gwarancji.
    A jak jakieś gry ściągne to je wypakóje i odrazu na ImgBurn i git.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. chomik01

    chomik01 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    legnica
    to cie koleś ściemniał bo zawsze tracisz gwarancje jak przerabiasz xbox'a
    sprawdzić możesz nagrywając na płyte gre i ja uruchomiajac w x'sie
     
  4. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    jak "muwił" to tak jest i niech ci tłumaczy co zrobił z konsolą bo kasę za przeróbkę to wziął.

    szukaj.
     
  5. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    Skoro teoretycznie nie tracisz gwarancji to chip raczej odpada. Możesz sprawdzić jeszcze czy masz Xtreme czy iXtreme operując grą która nie jest kompatybilna z iXtreme. Niestety czy programowo można sprawdzić flash, podłączając napęd do kompa, się nie orientuję.
     
  6. Dimitri

    Dimitri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. emstar3000

    emstar3000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wiatraczki nie pomogą a może tylko pogorszą sprawę. O roda to może się martwić każdy użytkownik X`a
     
  8. Dimitri

    Dimitri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a kolego możesz mi powiedzieć dlaczego pogorszą sprawę jak będom one chłodzić a nie ocieplać
     
  9. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Kto ci powiedzą ze wiatraki chłodzą ? Wiatraki tylko wpompowują/wypompowuja powietrze . Jezeli wiatraki jest jeden przed drugim , to nic to nie daje . A coolerki z allegro jeszcze moga popalic gniazdo zasilania
     
  10. norberdo

    norberdo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    118
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    zGora
    lol... to ja moze "wytumacze" tak zeby kolega "zrozumil":

    no to jak doczepisz takiego wiatraczka na konsole, to on sie 'krenci' inaczej niz sie 'krenci' wiatraczek w konsoli. A przez to ten doczepiony wiatraczek zamiast wydmuchiwac powietrze z konsoli, bedzie je wdmuchiwal do niej. Przez to powstanie zjawisko cyrkulacji powietrza i cieple sie nie ulotni z konsoli. Ups, chyba uzylem za trudnych slow :D
     
  11. Dimitri

    Dimitri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki koledzy zrozumiałem wszystko a jak można poprawić chłodzenie
     
  12. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Stawiając konsolę na blacie biurka/stolika żeby miała dobry przepływ powietrza.
     
  13. norberdo

    norberdo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    118
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    zGora
    dokladnie tak... ;) Ogolnie z tego co pamietam to minimum 10-15 cm musi byc przerwy miedzy wylotami powietrza a przeszkoda..
     
  14. Dimitri

    Dimitri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki już wszystko wiem :):cool:
     
Wczytywanie...

Poleć forum