1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Głupie pytanko na temat nowego dasha

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lukiuki6, Grudzień 19, 2008.

  1. lukiuki6

    lukiuki6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam takie pytanie, jak jestem w interfejsie głównym dasha i są te okienka z różnymi opcjami typu biblioteka gier, biblioteka filmów itd. Chodzi mi o pierwszą zakładke z która kieruje nas do grania w gre. Mam w niej małą ikonke w dolnym prawym rogu danej gry jaka jest w napędzie. Widziałem w gazecie zdjęcia jak tam ikona z daną grą jest rozciągnięta na cała zakładke "zagraj w ..."

    Więc moje pytanie jest takie gdzie ustawić żeby logo gry było na całej zakładce, a nie tylko w dolnym prawym rogu.

    Pozdro. i dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Domanos

    Domanos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wydaje mi się ze to zależy od gry u siebie zauważyłem ze jedna jest na całym okienku inna w rogu a jeszcze innej nie ma wcale.
     
  4. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    a jesteś połączony cały czas z xbl?jak tak to powinien być obrazek na całą zakładkę ale pewnie zależy to też od gry
     
  5. lukiuki6

    lukiuki6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie jestem połączony XBL, łącze się tylko po akualizacje.
     
  6. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    to nie będzie dużego obrazka bo konsola pobiera go z sieci w zależności od gry jaka jest w napędzie
     
Wczytywanie...

Poleć forum