1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GOD:MW2 -HELp

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Dcskate, Styczeń 1, 2010.

  1. Dcskate

    Dcskate Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wałbrzych
    POMOCY nagralem plyte z COD'em 6 na imgburn zgodnie z instrukcjami wlaczam w xboxie i pisze oddtwoz dvd co robic ?

    PS. nie dawc warna za to ze ttaki temat jest po w tym temacie nie odpisuja !!;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    omg!wiesz co to jest activate.iso albo 360patcher????

    Dowiedz się co to Wave4 a potem zadawaj głupkowate pytania ze ci gra nie idzie.
     
  4. Dcskate

    Dcskate Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wałbrzych
    to mi wytlumacz !!
     
  5. borciuh

    borciuh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pabianice
  6. Dcskate

    Dcskate Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wałbrzych
    ok dzieki juz wszytko wiem
    @InPirats Myslisz ze fajny jestes ? myslisz ze wszystko wiesz ? nie bede cie obrazal bo warna nie chce dostac ;/
     
  7. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    tyle co ja wiem,to ci zajmie opanowanie tej wiedzy z 3 lata ;p
     
  8. plucik_rop

    plucik_rop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ropczyce
    No to wszyscy sie cieszymy że jesteś taki mądry i w ogóle, ale jak jednak tyle wiesz na te tematy, to sie podziel wiedzą z innymi jak juz sie tak chwalisz ^^ A jak masz zamiar tylko wytykać komuś tekstami "
    Dowiedz się co to Wave4 a potem zadawaj głupkowate pytania ze ci gra nie idzie. "
    to daj sobie spokój ^^
    [sory za OT]
     
  9. globooz

    globooz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    ej racja. Ja osobiście jak nie wiedziałem nic o xboxie to czytałem wszystko co możliwe. Wszystkie informacje można znaleźć na tym forum. Nie ma sensu kompletnie zadawac takich głupich pytań bo ich już było pełno. Wystarczy czytać.
     
  10. deuter

    deuter Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !
    Mam identyczny problem , ale wiem co to wave'y najdziwniejsze jest to że jak w wavepatche'rze sprawdziłem obraz pokazało mi że jest wave2 ale i tak dla pewności przepatchowałem na wave3 nie sprawdzałem później abgx'em i ... odtwórz dvd ... wchodzę więc w patchera aby podejrzeć jaki wave jest i pokazuje jak byk że 3 .. wtf ?
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    deuter
    1. jaki masz ixtreme??
    2. daj log z płyty z abgxa
     
  12. head67

    head67 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam problem z cod 2 :mw przepuszczam przez abx360 wychodzi mi takie cos nagrałem ale nie działa iX 1.6

    [​IMG]
     
  13. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
  14. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
    dokładnie jak kolega wyżej napisał, albo active albo zmienić na wave 3
     
Wczytywanie...

Poleć forum