1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

God2iso i wypalanie.

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez michu, Czerwiec 22, 2010.

  1. michu

    michu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2008
    Posty:
    169
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam. Mam taki problem, mianowicie potrzebuję wypalić pewną grę którą mam tylko jako GoD na dysku(mam JTAGA i XBR). Więc kopiuję GoD package z dysku, tworzę obraz iso przez God2Iso, ale abgx pokazuje mi tyle: [​IMG] . Tą grę potrzebuję na Ixtreme 1.4 więc w wave 2. Na wave2 pat****ę waves patcherem. Ale możecie mi powiedzieć co zrobić, żeby z tego obrazu iso był użytek?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kalak6

    kalak6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    wawa
    jak masz xbr to kup sobie kabelek do trasferu a nie przez plyty i widze ze patchowales sam wave daj jakis nr gg czy skype czy poczty to ci powiem jak dobrze gre spatchowac
     
  4. michu

    michu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2008
    Posty:
    169
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam XBR, transferuję przez FTP, a grę potrzebuję nagrać na płytę dla kumpla. W zasadzie to potrzebowałem, bo już pobrałem nowy obraz gry, ale chętnie dowiem się co mam zrobić w przyszłości żeby wypalić iso zrobione przez god2iso- mój nr gg 4457440. Gry nie patchowałem, ponieważ żaden program nie wykrywa mi tego obrazu jako obraz gry X360- gdy próbuję zdziałać coś przez abgx to wywala błąd, że obraz jest za mały("filesize too small!")
     
  5. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A może nagraj grę normalnie a w xboxsie użyj programu NXE2GOD
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie bedzie dzialac ta gra gdyz brak jest w niej pozostalych partycji. Taka gra tylko z dysku.
     
  7. kalak6

    kalak6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    wawa
    dalo by rade naprawic na tej stronie ss i dmi znalazl by a ja mu pfi i video wyslal od siebie bo mam ta gre i moge wygenerowac tylko nie wiadomo czy by dalo rade ruszyc ze skladanki ale mozna probowac abgx360 - Verified
     
  8. michu

    michu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2008
    Posty:
    169
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pisałem już, że nie da się dodać do tej gry brakujących partycji, bo abgx wywala błąd, że obraz jest za mały i dlatego nic nie da się zrobić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum