1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gold a nie moge grac

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sayinn, Czerwiec 22, 2016.

  1. sayinn

    sayinn Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2016
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grudziądz
    Siema kupilem golda do 360 i nie moge zagrac online w fifa13. Wyskakuje zalozenie konta origin wpisuje haslo i pisze ze zle haslo ..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3492
    Polubienia:
    1254
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3284
    Polubienia:
    1880
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Musisz miec polaczone konto origin z kontem xbl. Kombinuj tak dlugo, az wpiszesz dobre haslo, albo sobie zaloz nowe konto Origin jesli tak owego nie posiadasz.
     
  5. sayinn

    sayinn Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2016
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grudziądz
    Ale to wlasnie.jest opcja zalozenia konta pisze email i poodaj nowe haslo wpisuje i lipa
     
  6. sayinn

    sayinn Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2016
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grudziądz
    Mam konto ale jest tylko opcja założenia konta
     
  7. BialyGTi

    BialyGTi Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2015
    Posty:
    735
    Polubienia:
    781
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Załóż konto na pc a na konsoli wpiszesz tylko dane jak już takie założysz
     
  8. sayinn

    sayinn Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2016
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grudziądz
    Mam konto origin ale w fifie mi wyskakuje o zalozeniu konta nie moge sie zalogowac na zalozone
     
  9. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3284
    Polubienia:
    1880
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Sprawdź sobie w ogóle czy masz konto z xbl podpięte pod te z Origina. Odpalasz aplikacje Origin na kompie, zakładka konto i prywatność -> O mnie i na samym dole masz powiązania tego konta z różnymi platformami. Ogólnie to nie wiem czy to Ci coś podpowie, ale jak zmieniłam hasło albo na koncie MS, albo na Originie to hasło mi się zmieniło z automatu na Originie bądź do konta XBL. Nie wiem co to ma za związek, ale już nie pamiętam dokładnie ;) Jeśli masz różne hasła na konto Origin/XBL to popróbuj oby dwóch przy próbie podpięcia konta XBL do Originu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum