1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gold live etc.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez 8908, Grudzień 2, 2010.

  1. 8908

    8908 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam,
    mam kilka pytan.
    1. co musze zrobic zeby grac online? kupic np. takie cos XBOX LIVE GOLD 1 MIESIĄC - EU/US - SZYBKO (1337152119) - Aukcje internetowe Allegro i wystarczy?

    2. jak spatchowac acb do wave3, czy w ogole idzie i jakim programem? chodzi mi o to zeby grac bez active.iso, mam litone'a, zautualizowalem dasha 9199 wg. http://xboxforum.pl/oprogramowania-f13/jak-zagrac-w-gry-z-ap-2-5-bez-lt-na-lite-onach-73121.html.

    3. czy jesli gra jest wave4, spat****e ja na wave3 i zrobie wg http://xboxforum.pl/oprogramowania-f13/%5Btutorial%5D-sprawdzanie-kopii-gier-dla-ixtreme-lt-42393.html bede mogl ja odpalac bez activ.iso i bedzie ona teoretycznie bezpieczna?

    posiadam iXtreme 1.6.

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MałyJan

    MałyJan Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kolego... nie pograsz bo ban.. zeby grać na necie to potrzeba lt + albo 1.1 tylko nie wiem czy 1.1 banuja czy nie
     
  4. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    1. Tak wystarczy musisz mieć abonament live
    2.Najlepiej nie baw się w to patchowanie na niższy wave itp. Wgraj LT+ i masz pewność że wszystko działa jak należy.
    3.Jeżeli twój ixtreme obsługuje wave 3 to bez problemu, mowa tu o starszych grach bez AP2,5. Bezpieczeństwo to pojęcie względne.
     
  5. 8908

    8908 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Lt+ to najnowsza przeróbka napędu dla Liteonów i Benq'ów. Poczytaj o tym na forum. Jest masa tematów.
     
  7. 8908

    8908 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wlasnie, tematow jest masa i nie potrafie znalesc odpowiedniego.. jak mam wgrac ta przerobke? trzeba otwierac konsole? czy wystarczy na pendrive wrzucic? 1.6 wygrywalem w serwisie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum